RaaS - Resourcing as a Service

Viekö rekrytointi liikaa aikaa? Voisiko ammattilainen tehdä sen puolestasi?

RaaS-rekrytointipalvelumalli

Tarvitaanko rekrytointiin apua?

Onko tullut tarve rekrytoida, mutta ei tiedetä mistä aloittaa tai kuka sitä alkaisi tekemään? Omaa hakijapoolia ei ole ja rekrytointiin tarvittavaa aikaa ei tunnu löytyvän?

 

Rekrytoinnin tulee olla strategista

Eteen voi tulla haastavia tilanteita, jos rekrytointiin ei ole pystytty panostamaan. Kun rekrytointia tehdään pitkällä tähtäimellä, on yllättäviinkin rekrytointitarpeisiin silloin varauduttu.

Tuntuuko haasteelliselta? Ei hätää, rekrytoinnin asiantuntijamme ovat tukenasi!

 

Autamme seuraavissa asioissa:
 • Rekrytointi
 • Hakijaverkoston kasvattaminen
 • Rekrytointiprosessin tehostaminen/ammattimaistaminen
 • Työnantajakuvan kehitys & selvitys
 • Tunnettuuden lisääminen
 • Hakijakokemukseen panostaminen
 • Resurssienne vapauttaminen muuhun työhön

 

Asiantuntijamme tehostavat rekrytointianne ja löytävät sopivia osaajia joustavasti

Tehokkaimpaan tulokseen päästäkseen olemme kehittäneet Resourcing as a Service -mallin, jossa saat käyttöösi omistautuneen ammattirekrytoijamme työpanoksen ja asiantuntijuuden lisäksi modernin rekrytoinnin työkalut.

Tarpeidenne mukaan konsulttimme työskentelee yrityksellenne vähintään puoli päivää viikoittain kartoittaen, kontaktoiden ja haastatellen sopivia hakijoita. RaaSin tarkempi sisältö suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Malli on joustava: muutokset sopimukseen 7pv varoajalla.

 

Varaa keskustelu Sofian kanssa ja jutellaan miten voimme olla avuksi!

Hinnoittelu

Kiinteä viikkolaskutus + onnistuneiden rekrytointien palkkio

4h / vko – 295€  + alv
7,5h / vko – 545€ + alv
15h / vko – 1075€ + alv
22,5h / vko – 1595€ + alv
ylimenevät tunnit 75 € / h

Onnistuneet rekrytoinnit:

Kertakorvauksena 1 kk palkka

Sofia Järnström Notarecin perustaja

Haluatko kuulla lisää? Varaa aika Sofialta!

Usein kysyttyä


 • Miksi olemme hyvä HR:n ja rekrytoinnin kumppani?

  Teemme työmme suurella sydämellä ja laadukkaasti. Haluamme ymmärtää, miten voimme aidosti tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja auttaa heitä menestymään. Takaamme asiakastyytyväisyyden, joten siksi annamme tinkimättömän arvolupauksen asiakkaillemme.

  Olemme tehneet jo satoja onnistuneita asiantuntijarekrytointeja Suomessa ja Euroopassa. Olemme siis nähneet ja kokeilleet paljon, ja tiedämme kokemuksesta mikä toimii.

   

   

 • Miten eroamme muista samanlaisista palveluntarjoajista?

  Emme ole tavallinen konsulttitalo. Sinun ei tarvitse enää löytää HR:n superihmistä – Notarecin kumppanina saat aina parhaan asiantuntijamme ja koko tiimin asiantuntemuksen käyttöösi.

  Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta meidän arvoistamme, kulttuurista ja asenteesta tekemiseen. Otamme vastuun tekemisestämme eikä meidän kanssamme tarvitse mennä naimisiin. Olemme aidosti joustavia ja ymmärrämme asiakkaidemme muuttuvat tilanteet (muutokset sopimuksiin 7pv varoajalla). 

 • Emme ole IT-alan yritys, mutta tarvitsemme rekrytointiapua. Olenko oikeassa paikassa?

  Ilman muuta. Vaikka Notarecin ydinosaaminen sekä perustekemisen juuret ovat IT-alan rekrytoinnissa ja suorahaussa, meidän konsulteiltamme löytyy taustaa myös muilta sektoreilta. RaaS-palvelumallissa saat rekrytoinnin asiantuntijan käyttöösi tai apu voi löytyä rekrytoinnin koulutuksestamme. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

 • Kauanko keskimäärin yksi rekrytointi vie aikaa?

  Normaalisti rekrytoinnin läpivienti vie tavasta ja välineistä riippuen 3-6 viikkoa.

 • Tuleeko meille yksi Notarec-konsultti vai useampia?

  Kaikki on mahdollista ja sovitaan tapauskohtaisesti, vain tuntimäärä on ennalta sovittu.

 • Missä Notarec-konsultti työskentelee?

  Sovittavissa tapauskohtaisesti. Suosittelemme, että parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi konsultin olisi hyvä tehdä ainakin osa allokoiduista tunneista asiakkaan tiloissa.

 • Miten RaaS poikkeaa Talent Finderista?

  RaaSissa saat koko paketin: ammattirekrytoijan työpanos, verkostot ja asiantuntijuus + modernin rekrytoinnin työkalut + data.

  RaaS-rekrytoija tekee töitä Teidän rekrytointienne eteen vähintään tilaamanne määrän, kun taas Talent Finderissa ette pääse vaikuttamaan miten paljon rekrytoija käyttää aikaa juuri teidän hakuihin.

 • Mistä tiedän kannattaako minun valita RaaS vai One of Us?

  Käymme yhdessä läpi tarpeenne ja annamme suosituksemme tämän pohjalta. Nyrkkisääntönä, että RaaS-malli kannattaa valita kun tarve on puhtaasti rekrytoida ja One of Us, kun kyse on pitkäaikaisemmasta projektista ja/tai HR-työstä.

Referenssejä