RaaS - Resourcing as a Service - inhouse-rekrytoija yrityksellesi

Tarvitaanko rekrytointiin apua?

Onko tullut tarve rekrytoida, mutta ei tiedetä mistä aloittaa, miten tai kuka sitä alkaisi tekemään? Omaa hakijaverkostoa ei ole ja rekrytointiin tarvittavaa aikaa ei tunnu löytyvän?

 

Rekrytoinnin tulee olla strategista

Eteen voi tulla haastavia tilanteita, jos rekrytointiin ei ole pystytty panostamaan. Kun rekrytointia tehdään pitkällä tähtäimellä, on yllättäviinkin rekrytointitarpeisiin silloin varauduttu.

Tuntuuko haasteelliselta? Ei hätää, rekrytoinnin asiantuntijamme ovat tukenasi!

 

Autamme seuraavissa asioissa:
 • Rekrytointi
 • Hakijaverkoston kasvattaminen
 • Rekrytointiprosessin tehostaminen/ammattimaistaminen
 • Työnantajakuvan kehitys & selvitys ehdokaskohderyhmästä
 • Tunnettuuden lisääminen
 • Hakijakokemukseen panostaminen
 • Resurssienne vapauttaminen muuhun työhön

 

Asiantuntijamme tehostavat rekrytointianne ja löytävät sopivia osaajia joustavasti

Tehokkaimpaan tulokseen päästäkseen olemme kehittäneet Resourcing as a Service -mallin, jossa saat käyttöösi omistautuneen ammattirekrytoijamme työpanoksen ja asiantuntijuuden lisäksi modernin rekrytoinnin työkalut.

Tarpeidenne mukaan konsulttimme työskentelee yrityksellenne vähintään puoli päivää viikoittain kartoittaen, kontaktoiden ja haastatellen sopivia hakijoita. RaaSin tarkempi sisältö suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Malli on joustava: muutokset sopimukseen 7pv varoajalla.

Lue lisää ulkoisen rekrytointipalvelun hyödyistä täältä.

Varaa keskustelu kanssamme ja jutellaan miten voimme olla avuksi!

Hinnoittelu

Kiinteä viikkolaskutus + onnistuneiden rekrytointien palkkio

0,5pv / vko – 400€  + alv
1pv / vko – 715€ + alv
2pv / vko – 1350€ + alv
3pv / vko – 1915€ + alv
ylimenevät tunnit 95 € / h

Onnistuneet rekrytoinnit:

Kertakorvauksena 1 kk palkka

Kaisa Seppälä Notarec

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Kaisaan!

kaisa@notarec.fi

Puh. +358 50 433 5138

Jätä viesti!


Usein kysyttyä


 • Miksi olemme hyvä HR:n ja rekrytoinnin kumppani?

  Teemme työmme suurella sydämellä ja laadukkaasti. Haluamme ymmärtää, miten voimme aidosti tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja auttaa heitä menestymään. Takaamme asiakastyytyväisyyden, joten siksi annamme tinkimättömän arvolupauksen asiakkaillemme.

  Olemme tehneet jo satoja onnistuneita asiantuntijarekrytointeja Suomessa ja Euroopassa. Olemme siis nähneet ja kokeilleet paljon, ja tiedämme kokemuksesta mikä toimii.

   

   

 • Miten eroamme muista samanlaisista palveluntarjoajista?

  Emme ole tavallinen konsulttitalo. Sinun ei tarvitse enää löytää HR:n superihmistä – Notarecin kumppanina saat aina parhaan asiantuntijamme ja koko tiimin asiantuntemuksen käyttöösi.

  Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta meidän arvoistamme, kulttuurista ja asenteesta tekemiseen. Otamme vastuun tekemisestämme eikä meidän kanssamme tarvitse mennä naimisiin. Olemme aidosti joustavia ja ymmärrämme asiakkaidemme muuttuvat tilanteet (muutokset sopimuksiin 7pv varoajalla). 

 • Annatteko rekrytoinneille koeaikatakuun?

  Yksittäisissä rekrytoinneissa ja RaaS-mallin palvelussa rekrytoinneille emme koeaikatakuuta myönnä. Tämä siksi, että koemme, että se mitä tapahtuu työntekijän aloitettua yrityksessä on meidän vaikutusalueemme ulkopuolella. Siksi olemme nykyään ulottaneet koeaikatakuun ainoastaan sellaisiin kumppanuuksiin, joissa olemme konsultoimassa myös laajemmin HR-asioissa tai vastaamme koko yrityksen rekrytoinnista, jolloin koemme voivamme vaikuttaa myös laajemmin yrityksissä työsuhteisiin ja esimerkiksi perehdytykseen.

 • Emme ole IT-alan yritys, mutta tarvitsemme rekrytointiapua. Olenko oikeassa paikassa?

  Ilman muuta. Vaikka Notarecin ydinosaaminen sekä perustekemisen juuret ovat IT-alan rekrytoinnissa ja suorahaussa, meidän konsulteiltamme löytyy taustaa myös muilta sektoreilta. RaaS-palvelumallissa saat rekrytoinnin asiantuntijan käyttöösi tai apu voi löytyä rekrytoinnin koulutuksestamme. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

 • Kauanko keskimäärin yksi rekrytointi vie aikaa?

  Normaalisti rekrytoinnin läpivienti vie tavasta ja välineistä riippuen 3-6 viikkoa.

 • Tuleeko meille yksi Notarec-konsultti vai useampia?

  Kaikki on mahdollista ja sovitaan tapauskohtaisesti, vain tuntimäärä on ennalta sovittu.

 • Mistä tiedän kannattaako minun valita Not Another Recruiter vai Not Another HR-palvelu?

  Käymme yhdessä läpi tarpeenne ja annamme suosituksemme tämän pohjalta. Nyrkkisääntönä, että Not Another Recruiter kannattaa valita kun tarve on puhtaasti rekrytoida ja Not another HR, kun kyse on pitkäaikaisemmasta projektista ja/tai HR-työstä (mm. HRD, HR auditointi, perehdytys, osaamisen kartoitus, Employer Branding).

Referenssejä