Uravalmennus

Mietitkö mitä toivot työelämältäsi tulevaisuudessa? Onko sinulla jo kiikarissa kiinnostava yritys tai tehtävä? Uravalmennuksesta kirkastusta omaan urapolkuun ja ammatillisiin tavoitteisiin​.


Kun haluat tehdä uraunelmistasi totta ja suunta on selvä

Muista hakijoista erottautuminen on tärkeää ja nykyinen CV, hakemuskirje, LinkedIn-profiili tai haastatteluun valmistautuminen kaipaa hiomista?

Tsekkaa siinä tapauksessa Häikäise hakijana -valmennuksemme! Kokenut valmentajamme auttaa sinua rakentamaan omannäköisesi ammattiprofiilin ja pääset nopeasti liikkeelle kohti uutta unelmatyötäsi.

Urasuuntasi kaipaa enemmän pohtimista ja sinulla on monia mahdollisia vaihtoehtoja edessäsi​

Uravalmennus sopii niin uranvaihtajille, työnhakijoille, kuin heille, jotka haluavat muuttaa nykyisen työnsä mielekkäämmäksi. Uravalmennuksessa saat keskittyä uravalmentajan kanssa omiin uratoiveisiin sekä -tavoitteisiin laaja-alaisesti. Valmennuksessa voit viedä ura-ajattelun pidemmälle, 1-5 vuoden päähän ja rakentaa konkreettisia askeleita kohti tavoitteitasi. Uravalmennus selkeyttää ja konkretisoi ajatuksiasi sekä motivaatiotekijöitäsi, kun olet miettimässä muutosta työhösi/ammattiisi. 


Uravalmennus kun haluat tutkia näitä asioita:​​
  • Ammatillisia vahvuuksiasi ja miten kirkastaa niitä
  • Mitä persoonavahvuutesi ovat ja miten ne näkyvät työssäsi sekä sen tuloksissa
  • Saavutuksiasi ja miten hyödyntää niitä tehokkaasti työnhakusi tukena sekä osana tulevaa työtäsi
  • Työntekemisen arvoja, mikä itsellesi on tärkeää työssä ja työyhteisössä
  • Mahdollisuutta ammatillisen osaamisen täydentämiseen
  • Oman osaamisen myymistä sinua kiinnostaville yrityksille tai organisaatioille

Miksi minun kannattaa valita Notarecin uravalmennus?

Notarec-valmentajilla on vahva kokemus sekä uravalmennuksista että modernista rekrytoinnista. Nämä osaamiset yhdistämällä valmentajamme pystyvät auttamaan sinua niin omien vahvuuksiesi avaamisessa kuin parhaiden työnhaun kanavien ja verkostojen rakentamisessa.


Palvelun hinta 450 € sisältää:

  • Yhteisen alkukartoituksen, jossa käydään läpi tarpeesi ja odotuksesi
  • Kolme 60 minuutin tapaamista uravalmentajasi kanssa
  • Henkilökohtaista ja sinun tarpeisiisi sopivaa sparrausta ja rohkaisua tehtävien, keskustelujen ja hyvien vinkkien kautta

​ Ota yhteyttä, selkiytetään sinun uratavoitteesi, sekä rakennetaan konkreettiset askeleet niitä kohti!​ ​Voit myös jättää meille yhteystietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä