Valmennuksia yrityksille ja yksilöille

Olemme tukenasi kehittämisessä ja kasvussa

Tarjoamme vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä monipuolisia valmennuskokonaisuuksia johdon, esihenkilöiden ja henkilöstön tarpeisiin. Johdon ja johtoryhmätyöskentelyn kehittämiseen tarjoamme innostavia työpajoja sekä coachingia oman johtamiskapasiteetin ohjaamiseen. Esihenkilötyön kehittämiseen saat meiltä työkaluja mm. itsensä johtamiseen, valmentavaan johtamiseen ja työlainsäädännöllisiin kysymyksiin. Valmennuksemme antavat myös työyhteisölle mahdollisuuden tutkia vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Työnohjaus pysähtyy teemojen äärelle työn arjessa.

Valmennukset


Tutustu valmentajiimme


Ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja valmentaja

Vappu Kassinen

Olen valmennuksen ammattilainen, jonka tavoitteena on olla rakentamassa hyvinvoivia työyhteisöjä, jossa jokainen saa onnistua ja loistaa vahvuuksillaan. Valmennuksissa olen keskittynyt työnohjauksen lisäksi työyhteisövalmennuksiin, uravalmennuksiin ja esihenkilövalmennuksiin. Minua on kuvattu empaattiseksi ja valoisaksi ihmiseksi, luon ympärilleni nopeasti luottamusta ja tunneyhteyden.

Tutustu lisää Vappuun

Johdon coach ja HR-konsultti

Irene Holmberg

Olen johtamis- ja esihenkilötyön ammattilainen. Olen toiminut tulosvastuullisena johtajana, johtoryhmän jäsenenä ja esihenkilönä sekä vastannut laajasti eri organisaatioiden osaamisen kehittämisen kokonaisuuksista. Missioni on tuottaa parempaa ja kestävämpää työelämää sekä kannattavaa kasvua johtamisosaamista parantamalla ja innostavaa esihenkilötyötä kehittämällä.

Tutustu lisää Ireneen


Ota yhteyttä valmentajiimme