Modernia rekrytointia

Onko tullut tarve rekrytoida, mutta ei tiedetä mistä aloittaa, miten tai kuka sitä alkaisi tekemään? Omaa hakijaverkostoa ei ole ja rekrytointiin tarvittavaa aikaa ei tunnu löytyvän?

Tarjoamme osa-aikaiseen tai projektiluontoiseen tarpeeseen rekrytointiasiantuntijoita joko hakemaan sopivia tekijöitä yksittäisiin toimeksiantoihin, tai rakentamaan osaajaverkostoanne sekä huolehtimaan siitä, että teillä rekrytointi pyörii sujuvasti yllättävissäkin tilanteissa. Rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehityshankkeisiin saat meidät mukaan joko tueksi tai suunnittelemaan ja johtamaan koko projektin.

Rekrytoinnin nykytila-analyysi ja kehityssuunnitelma

Rekrytointien onnistuminen on avainasemassa yrityksen menestyksen kanssa. Tiedätkö, miten toimiva rekrytointiprosessinne on nykypäivän tarpeisiin peilaten? Haluatteko menestyä rekrytoinneissa paremmin kuin kilpailijanne? Tiedätkö, mitä teille kiinnostavat osaajat ajattelevat yrityksestänne?

Rekrytoinnin eri osa-alueiden neutraali tarkastelu ja analysointi, sekä osaajamarkkinan haastattelujen avulla saamme rakennettua teille nykytila-analyysin sekä kehityssuunnitelman tiekarttoineen rekrytoinnin ja työnantajamielikuvan kehitystyöhön. Kokeneet rekrytointistrategimme ja advisorimme ovat tässä kumppaninasi. Kysy lisää Sofialta tai Kaisalta.

 

Rekrytoinneissa autamme seuraavissa asioissa:

 • Yksittäiset rekrytoinnit kokonaisuudessaan
 • Yksittäiset rekrytoinnin osa-alueet (mm. hakemusten käsittely, haastattelut, sourcaus/headhunting, henkilöarvioinnit)
 • Yrityksenne rekrytointien hallinta kokonaisuudessaan
 • Rekrytointiprosessin auditointi ja kehityssuunnitelma
 • Esihenkilöiden tukeminen ja kouluttaminen rekrytoinneissa
 • Hakijaverkoston kasvattaminen
 • Hakijakokemukseen panostaminen, hakijaviestintä
 • Työnantajakuvan kehitys & selvitys ehdokaskohderyhmästä
 • Tunnettuuden lisääminen
 • Rekrytointityökalujen ja -järjestelmien käyttöönotto ja kehitys
 • Rekrytoinnin metriikka ja raportointi
 • Rekrytoijien ja esihenkilöiden advisor-tuki ja täsmäkoulutukset (mm. prosessi, haastattelut, tarjousvaihe)

 

Asiantuntijamme tehostavat rekrytointianne ja löytävät sopivia osaajia joustavasti

Kun tarpeenanne on saada rekrytoitua useampia henkilöitä, on jatkuvan palvelun yhteistyömalli tähän paras. Tehokkaimpaan tulokseen päästäkseen olemme kehittäneet Resourcing as a Service -palvelun, jossa saat käyttöösi omistautuneen ammattirekrytoijamme työpanoksen ja asiantuntijuuden lisäksi modernin rekrytoinnin työkalut.

Tarpeidenne mukaan konsulttimme työskentelee yrityksellenne vähintään päivän viikoittain kartoittaen, kontaktoiden ja haastatellen sopivia hakijoita. RaaSin tarkempi sisältö suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Malli on joustava: muutokset sopimukseen 7pv varoajalla.

Asiakkaamme kommentti kiteyttää palvelumme:
”nukun jälleen yöni hyvin, kun tiedän, että hoidatte nämä”.

Hinnoittelu

Kiinteä laskutus + onnistuneiden rekrytointien palkkio

alkaen 6 000 € / projekti + rekrytointipalkkio

tai

JATKUVAN PALVELUN MALLI:

alkaen 3500€/kk + rekrytointipalkkio

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Sofiaan!

Jätä yhteystietosi


Usein kysyttyä


 • Miksi olemme hyvä HR:n ja rekrytoinnin kumppani?

  Teemme työmme suurella sydämellä ja laadukkaasti. Haluamme ymmärtää, miten voimme aidosti tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja auttaa heitä menestymään. Takaamme asiakastyytyväisyyden, joten siksi annamme tinkimättömän arvolupauksen asiakkaillemme.

  Olemme tehneet jo satoja onnistuneita asiantuntijarekrytointeja Suomessa ja Euroopassa. Olemme siis nähneet ja kokeilleet paljon, ja tiedämme kokemuksesta mikä toimii.

   

   

 • Miten eroamme muista samanlaisista palveluntarjoajista?

  Emme ole tavallinen konsulttitalo. Sinun ei tarvitse enää löytää HR:n superihmistä – Notarecin kumppanina saat aina parhaan asiantuntijamme ja koko tiimin asiantuntemuksen käyttöösi.

  Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta meidän arvoistamme, kulttuurista ja asenteesta tekemiseen. Otamme vastuun tekemisestämme eikä meidän kanssamme tarvitse mennä naimisiin. Olemme aidosti joustavia ja ymmärrämme asiakkaidemme muuttuvat tilanteet (muutokset sopimuksiin 7pv varoajalla). 

 • Annatteko rekrytoinneille koeaikatakuun?

  Yksittäisissä rekrytoinneissa ja RaaS-mallin palvelussa rekrytoinneille emme koeaikatakuuta myönnä. Tämä siksi, että koemme, että se mitä tapahtuu työntekijän aloitettua yrityksessä on meidän vaikutusalueemme ulkopuolella. Siksi olemme nykyään ulottaneet koeaikatakuun ainoastaan sellaisiin kumppanuuksiin, joissa olemme konsultoimassa myös laajemmin HR-asioissa tai vastaamme koko yrityksen rekrytoinnista, jolloin koemme voivamme vaikuttaa myös laajemmin yrityksissä työsuhteisiin ja esimerkiksi perehdytykseen.

 • Emme ole IT-alan yritys, mutta tarvitsemme rekrytointiapua. Olenko oikeassa paikassa?

  Ilman muuta. Vaikka Notarecin ydinosaaminen sekä perustekemisen juuret ovat IT-alan rekrytoinnissa ja suorahaussa, meidän konsulteiltamme löytyy taustaa myös muilta sektoreilta. RaaS-palvelumallissa saat rekrytoinnin asiantuntijan käyttöösi tai apu voi löytyä rekrytoinnin koulutuksestamme. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

 • Kauanko keskimäärin yksi rekrytointi vie aikaa?

  Normaalisti rekrytoinnin läpivienti vie tavasta ja välineistä riippuen 3-6 viikkoa.

 • Tuleeko meille yksi Notarec-konsultti vai useampia?

  Kaikki on mahdollista ja sovitaan tapauskohtaisesti, vain tuntimäärä on ennalta sovittu.

 • Mistä tiedän kannattaako minun valita Not Another Recruiter vai Not Another HR-palvelu?

  Käymme yhdessä läpi tarpeenne ja annamme suosituksemme tämän pohjalta. Nyrkkisääntönä, että Not Another Recruiter kannattaa valita kun tarve on puhtaasti rekrytoida ja Not another HR, kun kyse on pitkäaikaisemmasta projektista ja/tai HR-työstä (mm. HRD, HR auditointi, perehdytys, osaamisen kartoitus, Employer Branding).

Referenssejä