Palvelut yrityksille

Osaajapula ja vaihtuvuus ovat yksi suurimmista kasvun ja kannattavuuden esteistä asiantuntijayrityksissä.

Olemme mahdollistamassa kumppaniemme menestystä liiketoimintaa tukevalla hyvällä henkilöstöjohtamisella ja rekrytoinnilla. Joustavat palvelumme ovat startuppienkin saatavilla.

HR-palvelut

Meiltä osa-aikaisia tai projektiluontoisia HR-asiantuntijoita joustavasti täsmäapuun tai kokonaisvaltaiseen HR-työskentelyyn, generalisti- sekä ihmiset & kulttuuri -työhön.

Not Another HR

Rekrytointipalvelut

Rekrytoinnin ammattilaisemme auttavat niin hyvien yksittäisten osaajien löytämisessä kuin rakentamaan osaajaverkostonne ja yhdenmukaistamaan rekrytointinne.

Not Another Recruiter

Valmennukset

Tarjoamme erilaisia valmennuksia kehittämään työyhteisöäsi ja esihenkilöitäsi, autamme myös konfliktien käsittelyssä ja vaikeissa muutostilanteissa.

Not Another Coach

Moderni henkilöstötyytyväisyyskysely

Siqni logo

Työntekijäymmärryksen tulkkausta

Tiedätkö mitä tiimiläisesi tai kollegasi arvostavat työssään ja työyhteisössänne, sekä mikä heitä motivoi?

Notarecin sydämen asia on auttaa yrityksiä olemaan parempia työnantajia. Yksi tapa on mitata työntekijäkokemusta ja tuottaa työntekijäymmärrystä.

Siis… Mikä se oli?

Työntekijäymmärryksessä selvitetään jokaiselta työntekijältä ne asiat, jotka ovat merkityksellisiä hänelle työssä sekä työyhteisössä. Vaikuttavuus saavutetaan, kun tämän tiedon kautta yrityksen toimintaa lähdetään kehittämään = tehden yrityksestäsi paremman työpaikan.

Yhtenä työkaluna käytämme tässä perinteisen henkilöstökyselyn sijaan  Siqniä. Siqni tuottaa yksilöllisempää ja syvällisempää analyysiä, kuin perinteiset kyselyt. Lue lisää siqnin hyödyistä.

 

Varaa demo ja kysy lisää

Referenssejä