Esihenkilö- ja työyhteisövalmennukset

Esihenkilövalmennukset antavat työkaluja päivittäisessä esihenkilötyössä tarvittaviin perustaitoihin, työlainsäädännöllisiin peruskysymyksiin, työyhteisöhaasteisiin sekä omaan ajanhallintaan. ​


Kenelle

Käytännönläheiset ja vuorovaikutteiset esihenkilövalmennuksemme soveltuvat kaikille esihenkilötehtävissä toimiville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet omasta ammatillisesta kasvustaan, itsetuntemuksensa lisäämisestä ja johtamisosaamisensa kehittämisestä.   . 

Tavoite

Esihenkilövalmennusten tavoitteena on vahvistaa oman itsetuntemuksen lisäksi esihenkilötyön perusteita, ihmisten johtamisen taitoja  ja vuorovaikutteista sekä valmentavaa esihenkilötyön otetta.. Valmennustemme avulla esihenkilöt saavat konkreettisia ja vaikuttavia työkaluja oman johtamistyönsä arkeen.  

Esimerkkejä valmennuksistamme: ​

Valikoimastamme löytyy kiinteitä valmennuspaketteja, jotka pitävät sisällään mm. esihenkilönä toimimisen perusteet, itsensä ja muiden johtamisen perusteet,  suorituksen ja osaamisen johtamisen perusteet. Paketit on mahdollisuus koota myös valituista teemoista tai räätälöidä yksilöllisesti omien tarpeiden pohjalta. 

Esimerkkejä kysytyimmistä valmennusteemoista:

  • Valmentava ja vuorovaikutteinen esihenkilötyö
  • Itsensä johtaminen ja oman ajan hallinta
  • Esihenkilön työjuridiikkaa  
  • Haasteelliset tilanteet työyhteisössä
  • Työhyvinvoinnin johtaminen
  • Muutoksen johtaminen

Ota yhteyttä!


Haluatko kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä Vappuun!

vappu@notarec.fi

Puh. +358 400 656 784

LinkedIn profiili