Intohimomme ja missiomme on menestyvien ja onnellisten työpaikkojen rakentaminen. Yksi kerrallaan.


Yritykset, joiden bisnes on kiinni ihmisistä, ovat isojen haasteiden edessä. Osaavien tekijöiden puute vaarantaa monen yrityksen kasvumahdollisuudet. Hyvät työntekijät voivat valita työpaikkansa hyvien joukosta. Enää ei riitä, että on töitä – työntekijät odottavat työltään enemmän. Innostavaa tarkoitusta, kulttuuria ja arvoja, joihin sitoutua. Mahdollisuutta kehittää itseään, uramahdollisuuksia, joustoa elämän eri tilanteissa, hyvää johtamista.

Työnantajana enää ei riitä, että tarjoaa töitä ja odottelee hakemuksia. Eikä riitä sekään, että saa rekrytoitua, vaan täytyy osata pitää kiinni työntekijöistä.

Kilpailu osaajista on koventunut, työntekijöiden vaatimukset ovat kasvaneet ja työn tarjoamisen ja hakemisen tavat ovat muuttuneet. Työnhakijat eivät enää hae töitä vaan työnantajat hakevat työntekijöitä. Kilpailluilla työmarkkinoilla ratkaisee, miten hoidat rekrytoinnit ja millainen on yrityksesi työnantajakuva ja yrityskulttuuri. Miten yrityksesi HR-prosessit toimivat, miten panostatte henkilöstön ja työntekijäkokemuksen kehittämiseen.

Me uskomme, että parhaat tulokset syntyvät, kun ihmiset ovat onnellisia. Onni työssä syntyy siitä, että saa tehdä mielenkiintoisia töitä, hyvässä ja hyvin johdetussa työyhteisössä, jossa ihmisistä pidetään hyvää huolta. Jossa saa kasvaa, kehittyä ja loistaa. Jossa voi kokea yhdessä tekevänsä jotain merkityksellistä. Jossa on valmis menemään piirun verran pidemmälle saavuttaakseen jotain hienoa.

Me tiedämme, että parhaissa työpaikoissa ihmiset tekevät parasta tulosta. Olemme hakeneet kannuksemme IT-alalta, jossa kilpailu osaajista on ollut kovaa jo pitkään, ja metodimme toimivat alalla kuin alalla. Autamme löytämään uudet avainhenkilönne ja pitämään heistä hyvää huolta, sillä ette halua menettää heitä. Osaajien rekrytoinnin lisäksi autamme luomaan yrityksellesi toimivat HR-käytännöt ja mahtavan työnantajabrändin, ja valmennamme yritystäsi kohti menestystä. Autamme yritystäsi tekemään inhimillisesti parempia tuloksia.

Notarec – Rakennamme menestyviä ja onnellisia työpaikkoja rekrytoinnin, valmennuksen ja HR-palveluiden avulla.

Ketä me olemme?


Sofia Järnström

Founder & CEO

sofia@notarec.fi

Puh. +358 44 745 4492

LinkedIn profiili

Kaisa Seppälä

Partner, Chief Growth Officer

kaisa@notarec.fi

Puh. +358 50 433 5138

LinkedIn profiili

Vappu Kassinen

Partner & Advisor, Coaching & Recruitment

vappu@notarec.fi

Puh. +358 400 656 784

LinkedIn profiili

Anna-Maija Västilä

Partner & Advisor, HR & Recruitment

anna-maija@notarec.fi

Puh. +358 50 402 8338

LinkedIn profiili

Tero Kuusela

HR & Recruitment specialist

tero@notarec.fi

Puh. +358 44 493 7207

LinkedIn profiili

Siiri Anttila

Recruitment specialist

siiri@notarec.fi

Puh. +358 40 681 2994

LinkedIn profiili

Anni Keränen

Advisor, Recruitment

anni@notarec.fi

Puh. +358 44 750 9590

LinkedIn profiili

Amiira Kultalahti

HR & Recruitment specialist

amiira@notarec.fi

Puh. +358 44 777 6607

LinkedIn profiili

Niina Turtiainen

Senior HR & Recruitment specialist

niina@notarec.fi

Puh. +358 50 346 3568

LinkedIn profiili

Milla Tiiro

Notarec Experience Specialist

milla@notarec.fi

Puh. +358 44 747 3003

LinkedIn profiili

Sinustako seuraava Notarec-konsultti tai valmentaja?

Not Another Consultant

Herättikö Notarec kiinnostuksesi? Haluaisitko päästä työskentelemään modernin HR:n ja rekrytoinnin parissa?  

Innostaako sinua ajatus työnantajakuvan kehittämisestä, rekrytointiprosessien parantamisesta tai henkilöstön osaamisen kasvattamisesta? Tulit oikeaan paikkaan!
Laita meille avoin hakemus, jos sinulta löytyy osaamista etenkin seuraavilta osa-alueilta: valmennus, employer branding, eri alojen toimialatuntemus rekrytoinnin parissa, HR lainsäädäntö ja sopimukset, sekä laaja kokemus HR-generalistina. Konnektoidu kanssamme urasivuilla ja jätä avoin hakemus.

Notarecin tarina


Notarecin tarina sai alkunsa perustajansa brexitistä vuonna 2018, mutta sen juuret ja perustekeminen ovat pidemmällä IT-sektorin suorahaussa. Yrittäjä Sofia Järnström on ammentanut oppeja rekrytointialalta ulkomailta lähes vuosikymmenen ajan. Hänellä on arvostetusta Manchesterin yliopistosta kansainvälisen HR-johtamisen maisterin paperit. IT-alan suorahakufirmoista Sofialla on lisäksi pitkä kokemus Brittein saarilta, missä hän työskenteli suomalaisten asiakkaiden kanssa koko tämän ajan. Notarec (lyhenne sanoista Not Another Recruiter) perustettiin joulukuussa 2018, kun Sofia teki paluumuuton Suomeen.

Notarec starttasi yhden naisen voimin IT-rekryjen parissa Oulussa. Alussa Notarecin päätavoite oli tuoda uudenlaista lähestymistä perinteiseen rekrytointiin: kombinaatio ulkomailta tuotuja parhaita käytänteitä sovellettuna peruslappilaisen käytännöllisyyden kautta suomalaiseen toimintatapaan. Sofia oli vuosien saatossa onnistuneesti rekrytoinut satoja IT-alan asiantuntijoita osaajasodan vallitessa, ja halusi viedä osaamistaan entistä laajemmin yritysten käyttöön.

Yrittäjänä hän halusi osoittaa, että ulkoisen rekrytointipalvelun käyttäminen voi olla kaikille osapuolille äärimmäisen miellyttävä ja lisäarvoa tuova kokemus. Laadukkalla rekrytoinnilla yritys kasvattaa itselleen kilpailuetua, ja strategisella rekrytoinnilla taklaa isoimmat pullonkaulat jo ennakoivasti.

Jokainen asiakas on yksilöllinen ja Notarecin osaamista päästiin soveltamaan moniin eri osa-alueisiin aina henkilöstön kehityksestä työnantajamielikuvaprojekteihin. Asiakkaidemme toiveesta palvelutarjontamme kasvoi nopeasti ja 2020 valikoimaan tulivat valmennukset ja HR-konsultointi.

Meitä notarecilaisia yhdistää auttamisen halu ja intohimo omaan työhömme ihmisten parissa. Olemme kokonaisvaltainen HR- ja rekrytointikumppani yrityksille, joille ihmiset eivät ole pelkkä resurssi, vaan koko bisnes.