Notarec

Meiltä inhimilliset, aidot ja osaavat modernin rekrytoinnin ja HR:n asiantuntijat kumppaniksenne.

Ketä me ollaan?


Mitä saat, kun alotat yhteistyön Notarecilaisten kanssa? Palvelua – Aitoa, reilua ja välittävää, lisäarvoa tuovaa palvelua. Meitä yhdistää intohimoinen suhtautuminen työhömme ja yhteinen ominaispiirre on tekemisen meininki. Kantava ajatus on ”no bullshit”-asenne, ei mitään päälle liimattua brändihelinää vaan aitoa asiaa. Mennään ytimeen, kaivetaan sitä syvintä olemusta, yritysten oman identiteetin esillenostoa ja arvostusta – ihmiseltä ihmisille.

Vappu Kassinen

Partner, Valmennus, konsultointi & johdon suorahaku

vappu@notarec.fi

Puh. +358 400 656 784

LinkedIn profiili

Varaa aika minimöteen

Olen valmentajana aito ja kuunteleva. Minusta löytyy myös eläväisyyttä ja energiaa. Löydän valmennettavista vahvuuksia ja saan kasvatettua ammatillista itsetuntoa ja luottamusta omaan tekemiseen. Haluan olla mukana tekemässä avoimempia ja tyytyväisempiä työyhteisöjä. Valmennus on oma unelmatyöni ja se näkyy.

Kaisa Seppälä

Partner, Employer Branding, Rekrytointi- ja HR-palvelut

kaisa@notarec.fi

Puh. +358 50 433 5138

LinkedIn profiili

Varaa aika minimöteen

Olen modernin rekrytoinnin ja HR:n ammattilainen, jolle HR:n rooli on toimia liiketoiminnan strategisena kumppanina. Erityisosaamiseni HR:n puolella keskittyvät työnantajabrändin kehittämiseen, rekrytointiin, sekä yrityskulttuuriin ja sen johtamiseen. Tavoitteenani on toimia suunnannäyttäjänä huomisen työelämän ja rekrytoinnin rakentamisessa – avoimesti ja ihmisiin luottaen.

Anna-Leena Poukkanen

Rekrytointi & HRD

ansku@notarec.fi

Puh. +358 40 585 4631

LinkedIn profiili

Tuttavallisemmin Ansku – ihmisistä ja yritystarinoista innostuva rekrytointiammattilainen. Olen hoitanut onnistuneesti asiantuntijarekrytointeja niin it-, insinööri- kuin muihinkin toimihenkilötehtäviin. Puhun siis ajoittain sujuvaakin it:tä ja insinööriä, vaikka koodaria minusta ei saakaan. Aito kiinnostus, kuunteleminen ja tarpeen ymmärtäminen ovat tärkeimmät avaimet työssäni. Haluan vauhdittaa yrityksien kasvutarinoita strategisena rekrytointi- ja hr-partnerina. Ihmiset luovat työpaikan ja tuloksen – varmistetaan yhdessä, että yrityksenne tärkein vetovoima voi hyvin!

Antti Männikkö

Rekrytointi & johdon suorahaku

antti@notarec.fi

Puh. +358444915588

LinkedIn profiili

Olen rekrytoinnin, suorahaun sekä asiakasyhteistyön osaaja, joka haluaa keskittyä mahdollisuuksiin ja asioiden kehittämiseen. Minua innostaa onnistumiset sekä halu saada aikaan tuloksia ja ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin uusia urapolkuja etsiville asiantuntijoillekin. Tehdään yhteistyössä onnistuneita rekrytointeja!

Anna-Maija Västilä

HRD & Rekrytointi

anna-maija@notarec.fi

Puh. +358 50 402 8338

LinkedIn profiili

Olen ihmislähtöisen rekrytoinnin ja HR:n puolestapuhuja, jolle sydämen asiana on paremman työelämän rakentaminen ja sitä kautta liiketoiminnan tukeminen. Työssäni minulle on tärkeää rakentaa aito, välitön ja luottamukseen perustuva yhteistyösuhde niin työnhakija- kuin yritysasiakkaidenkin kanssa. Ydinosaamiseni keskittyy asiantuntijarekrytointiin, ja olenkin saattanut menestyksekkäästi yhteen työtä ja tekijöitä pääosin erilaisiin insinöörirooleihin. Minulta löytyy myös monipuolisesti kokemusta HR-admin ja -kehitystyöstä, aina prosessien muotoilusta HR-raportointiin ja perehdyttämiseen ja kaikesta siltä väliltä. Työtäni teen aina suurella sydämellä!

Meri Merkkiniemi

HRD, Rekrytointi & Johdon suorahaku

meri@notarec.fi

Puh. +358 44 493 2704

LinkedIn profiili

Olen osaamisen ja organisaatioiden kehittämiseen suuntautunut KTM. Työkokemusta on kertynyt mm. erilaisista HR:ään ja tiimityöhön liittyvistä tehtävistä, koulutuksiin ja verkko-oppimiseen sekä ohjaamiseen liittyvistä tehtävistä, tietojärjestelmien käyttöönotoista ja kehittämisestä sekä prosessien kuvaamisesta ja kehittämisestä. Tavoitteenani on olla mukana rakentamassa modernia toimivaa työelämää ja auttaa työntekijöitä löytämään oman paikkansa ja vahvistamaan osaamistaan – ja toisaalta organisaatiota löytämään oikeita tekijöitä ja olemaan loistavia työnantajia. Kokemus eri toimialoilta ja monipuolisista tehtävistä sekä vahva asiakaspalveluosaaminen auttavat ymmärtämään asiakkaita, niin yksilöitä kuin yrityksiäkin, ja sitä kautta löytämään asiakkaille parhaita ratkaisuja.

Sofia Järnström

Yrittäjä, Toimitusjohtaja

sofia@notarec.fi

Puh. +358 44 745 4492

LinkedIn profiili

Olen modernin rekrytoinnin asiantuntija, jonka salaisena aseena on lappilaisuus eli tekemisen meininki ja rohkeus kokeilla. Koulutukseltani olen kansainvälisen HR-johtamisen maisteri Manchesterin yliopistosta, IT-rekrytointikokemusta on 10 vuotta. Innostun rekrytointimuotoilusta, työnantajakokemuksen ja -kuvan kehittämisestä ja myös ajoittaisesta headhunttauksesta. Haluan kehittää yrityksiä olemaan parhaita versioita itsestään työnantajana ja näin ollen rakentamaan hyvää työelämää meille kaikille.

***äitiyslomalla lokakuuhun 2021 saakka***

Sinustako seuraava Notarec-konsultti tai valmentaja?

Notarec-konsultti

rekry@notarec.fi

Herättikö Notarec kiinnostuksesi? Haluaisitko päästä työskentelemään modernin HR:n ja rekrytoinnin parissa?  

Innostaako sinua ajatus työnantajakuvan kehittämisestä, rekrytointiprosessien parantamisesta tai henkilöstön osaamisen kasvattamisesta? Tulit oikeaan paikkaan!
Laita meille avoin hakemus, jos sinulta löytyy osaamista etenkin seuraavilta osa-alueilta: valmennus, employer branding, eri alojen toimialatuntemus rekrytoinnin parissa, HR lainsäädäntö ja sopimukset, sekä HRD ja HR admin kokemus. Käsittelemme meille tulevat hakemukset mahdollisimman nopeasti ja palaamme sinulle asiaan. 

Notarecin tarina


Notarecin tarina sai alkunsa yhden naisen brexitistä vuonna 2018, mutta sen juuret ja perustekeminen ovat pidemmällä IT-sektorin suorahaussa. Yrityksen perustaja Sofia Järnström on ammentanut oppeja rekrytointialalta ulkomailta lähes vuosikymmenen ajan. Hänellä on arvostetusta Manchesterin yliopistosta kansainvälisen HR-johtamisen maisterin paperit. IT-alan suorahakufirmoista Sofialla on lisäksi pitkä kokemus Brittien saarilta, missä hän työskenteli suomalaisten asiakkaiden kanssa koko tämän ajan. Notarec (lyhenne sanoista Not Another Recruiter) perustettiin 2018, kun Sofia teki paluumuuton Suomeen.

Notarec starttasi yhden naisen voimin IT-rekryjen parissa Oulussa. Kaupungissa on valtavasti IT-osaamista, innovatiivisia ihmisiä ja sisua. Alussa Notarecin päätavoite oli tuoda uudenlaista lähestymistä perinteiseen rekrytointiin: kombinaatio ulkomailta tuotuja parhaita käytänteitä sovellettuna peruslappilaisen käytännöllisyyden kautta suomalaiseen toimintatapaan. Sofia ei nähnyt rekrytointia pelkästään resursointina vaan ihmiseltä ihmiselle toimintana.

Yrittäjänä hän halusi osoittaa, että ulkoisen rekrytointipalvelun käyttäminen voi olla kaikille osapuolille äärimmäisen miellyttävä ja lisäarvoa tuova kokemus.

Jokainen asiakas on yksilöllinen ja Notarecin osaamista päästiin soveltamaan moniin eri osa-alueisiin aina henkilöstön kehityksestä työnantajamielikuvaprojekteihin. Visio laajemmasta palvelutarjonnasta kasvoi nopeasti ja syksyllä 2019 Notarec sai ensimmäisen työntekijän uraa HR-alalta tähyävästä Sinikasta, keväällä 2020 mukaan liittyi uravalmentaja Vappu (meistä lisää, kun skrollaat ylöspäin) ja kasvu jatkuu.

Meitä notarecilaisia yhdistää auttamisen halu ja intohimo omaan työhömme ihmisten parissa. Koemme, että tehtävämme on auttaa oikeat ihmiset oikeille paikoilleen työelämässä. Olivatpa he työpaikan tai alan vaihtajia. Kutsumusammatissaan olevat, intohimoiset ihmiset tuovat parempia tuloksia ja sitä kautta auttavat koko yhteiskuntaa kohti uusia menestystarinoita ja kasvua. Me haluamme olla mahdollistamassa tätä.

Referenssejä