Tarvitsetko lisäkäsiä HR-työhön?

Etkö ehdi huolehtia henkilöstöstäsi, vaikka haluaisit? Onko työpöytäsi niin täynnä, että työsuhdeasiat tuppaavat laahautumaan? Vai onko teidän HR jäämässä vanhempainvapaalle tai sairaslomalle ja tarvitsisitte kiperästi määräaikaista HR-osaajaa paikkaamaan tilannetta? 

 

HR lisää työhyvinvointia ja tuo lisäarvoa

Mitä jos kaikki nämä ongelmat olisivat taputeltu? Työsuhdeasiat olisivat aina ajan tasalla ja työhyvinvointi kasvaisi, jonka seurauksena henkilöstö olisi tuottavampaa ja sitoutuneempia yritykseesi. Me autamme sinua pääsemään tähän tilanteeseen. 

 

Tarjoamme HR-asiantuntijaa osa-aikaisesti tai projektiluontoisesti

”Not another HR”- mallissa saat meiltä vähintään yhden asiantuntijan satunnaiseen tai pysyvämpään tarpeeseen. Ottamalla kumppaniksesi Notarecin saat samalla hyödynnettyä koko asiantuntijatiimimme osaamisen – enää sinun ei tarvitse etsiä HR-kentän yksisarvista.

 

Autamme mm. seuraavissa asioissa:

 • Työnantajamielikuva – Employer Branding
 • Yrityskulttuurin kirkastaminen ja muotoilu
 • Henkilöstön kehitys (HRD)
 • HR prosessien luominen & kehittäminen
 • Työhyvinvointi 
 • Osaamisen kehittäminen & motivointi 
 • HR Auditointi 
 • Haastattelut & sopimustekniset asiat 
 • Perehdytysprosessin muotoilu/modernisointi
 • Muutosprojektit 

 

Sopiva vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat työvoimaa vanhempainvapaan tai sairasloman ajaksi, tai jos tarve on osa-aikainen/projektiluontoinen. Meillä yhteistyö on joustavaa, kaikki muutokset sopimukseen 7 päivän varoitusajalla. 

 Lue lisää HR-palvelun hyödyistä.

Meiltä saat osaavan HR asiantuntijan joustavasti käyttöönne. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Hinnoittelu

Viikkolaskutus:

2 pv/vko – 1700€ + alv
3pv/vko – 2250€ + alv
4pv/vko – 3000€ + alv

+ sopimusten ylimenevät tunnit 100 €/h

 

HR-konsultoinnin hinta erikseen 150€/h (alv 0%)

HR-tekijälle tarve? Ota rohkeasti yhteyttä Kaisaan:

Jätä meille yhteydenottopyyntö


Usein kysyttyä


 • Miksi olemme hyvä HR:n ja rekrytoinnin kumppani?

  Teemme työmme suurella sydämellä ja laadukkaasti. Haluamme ymmärtää, miten voimme aidosti tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja auttaa heitä menestymään. Takaamme asiakastyytyväisyyden, joten siksi annamme tinkimättömän arvolupauksen asiakkaillemme.

  Olemme tehneet jo satoja onnistuneita asiantuntijarekrytointeja Suomessa ja Euroopassa. Olemme siis nähneet ja kokeilleet paljon, ja tiedämme kokemuksesta mikä toimii. 

 • Miten eroamme muista samanlaisista palveluntarjoajista?

  Emme ole tavallinen konsulttitalo. Sinun ei tarvitse enää löytää HR:n superihmistä – Notarecin kumppanina saat aina parhaan asiantuntijamme ja koko tiimin asiantuntemuksen käyttöösi.

  Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta meidän arvoistamme, kulttuurista ja asenteesta tekemiseen. Otamme vastuun tekemisestämme eikä meidän kanssamme tarvitse mennä naimisiin. Olemme aidosti joustavia ja ymmärrämme asiakkaidemme muuttuvat tilanteet (muutokset sopimuksiin 7pv varoajalla). 

 • Tarvitsemme osa-aikaisen HR-asiantuntijan sesongin ajaksi, onnistuuko tällainen?

  Kyllä. Sopimuksen voi tehdä toistaiseksi voimassa olevaksi tai ennalta määrätylle ajalle. Sopimukset ovat joustavia, konsultin tuntimäärä voi olla 2-5pv/vko ja muutokset 7 päivän varoitusajalla.

 • Voinko vaikuttaa siihen kuka meille tulee?

  Tottakai. Pääset haastattelemaan asiantuntijoitamme ennen päätöksen tekoa.

 • Mistä tiedän kannattaako minun valita Not Another Recruiter vai Not Another HR-palvelu?

  Käymme yhdessä läpi tarpeenne ja annamme suosituksemme tämän pohjalta. Nyrkkisääntönä, että Not Another Recruiter kannattaa valita kun tarve on puhtaasti rekrytoida ja Not another HR, kun kyse on pitkäaikaisemmasta projektista ja/tai HR-työstä (mm. HRD, HR auditointi, perehdytys, osaamisen kartoitus, Employer Branding).