Häikäise hakijana

Oletko hakenut työpaikkoja pääsemättä hakuprosesseissa jatkoon? Onko kiikarissa sinua kiinnostava työpaikka ja haluat varmistaa onnistumisen haussa? Häikäise hakijana -uravalmennuksessa vahvistat itsetuntemustasi ja paketoit itsestäsi työnantajia kiinnostavan ja houkuttelevan osaajan.

Häikäise hakijana -työnhaun uravalmennuksessa nostat työnhakutaitosi uudelle tasolle ja varmistat profiloituvasi oikein kun sinua kiinnostava työpaikka tulee vastaan. Työnhaussa tarvitaan monenlaisia taitoja – henkilöbrändäyksestä omien vahvuuksien kokonaisuuden hahmottamiseen. Tätä kaikkea silmällä pitäen olemme tämän valmennuksen suunnitelleet.

Valmennuksessa pureudu­taan työnhaun eri osiin:


CV

 • Erottaa sinut ja osaamisesi muista
 • Kertoo ammattiosaamisesi ytimen ja missä tekemisessä loistat
 • Sanoittaa mitä olet saanut työelämässä aikaan ja miksi juuri sinä sovit parhaiten tulevan työyhteisösi jäseneksi

LinkedIn

 • Keskeisessä roolissa nykyisessä työnhaussa
 • Antaa mahdollisuuden tutustua yritykseen ja sen tekijöihin työnhaussa
 • Profiilisi tuo sinulle näkyvyyttä ja voit verkostosi kautta päästä avaamaan keskusteluita työpaikoista, jotka eivät tule koskaan avoimeen hakuun asti

Hakemus

 • Kertoo miten vastaat hakemasi roolin tarpeisiin ja mitä osaamista tuot mukanasi
 • Miksi haluat juuri heille töihin?
 • Miten sanoittaa, jos sinulla ei olekaan kaikkia vaadittuja taitoja työhön, jota haet

Haastattelu

 • Työnhaun tärkeä viimeinen vaihe on vakuuttaa sinua arvioiva osapuoli sopivuudestasi tehtävään
 • Laajimmassa valmennuspaketissa sinua sparrataan lisäksi työhaastattelun osalta ja pääset harjoittelemaan sitä varten, mikä voi vähentää siihen liittyvää jännitystä

Säpäkästi liikkeelle!

CV / Ansioluettelo
Hakemus

210 € / 2 x 60 min (sis. alv)

Varaa aika ja kysy lisää

Wau mikä paketti!

CV / Ansioluettelo
Hakemus
LinkedIn

300 € / 3 x 60min (sis. alv)

Varaa aika ja kysy lisää

En kestä, tää kaveri on pakko saada!

CV / Ansioluettelo
Hakemus
LinkedIn
Työhaastattelu-sparraus tai oman esittelyvideon suunnittelu

400 € / 4 x 60min (sis. alv)

Varaa aika ja kysy lisää

Uravalmentajamme Iida


Iida

Iida on lämmin ja järjestelmällinen sparraaja. Iida on työssään rekrytoijana ja valmentajana modernin työnhaun ytimessä ja nähnyt runsaasti CV:itä ja linkkariprofiileita. Vahvan ammattitaitonsa ansiosta hän tietää, mikä työnhaussa toimii tässä hetkessä. Hyvin tehty pohjatyö kantaa hakuprosessissa ja antaa varmuutta tekemiseen. Iida kannustaa vahvasti tekemään omannäköistä profiilia, jossa persoonasi saadaan näkyviin omat uratavoitteesi huomioiden. 

Iidan terveiset: ”Odotan innolla, että pääsemme yhdessä pysähtymään uratavoitteidesi äärelle. Olen valmennuksessa sinua varten ja teen työni hyvin asiakaslähtöisesti, kuunnellen ja kannustaen”.

iida@notarec.fi

+358 44 491 5588

Uravalmentajamme Vappu:


Blogitekstin kuva - miten kehität omaa osaamistaVappu on uravalmentajana positiivinen ja energinen. Hänellä on myös kyky kuunnella ja kuulla ne merkitykselliset, sekä tärkeät asiat. Vapulta löytyy monipuolisesti kokemusta erilaisista valmennuksista. Uravalmennus on Vapun unelmatyö ja se näkyy.

Vapusta sanottua:

”Vapulla on uskomattoman hieno taito nähdä ihmisen osaaminen ja vahvuudet. Hänellä on erityinen taito kuunnella ja kohdata. Vappu saa tiiminsä, yhteistyökumppaninsa, kuin asiakkaansa lentoon.”

 

Etkö tiedä, mikä uravalmennuspaketti olisi sinulle sopivin? Laita Vapulle sähköpostia tai soita, niin katsotaan sinulle paras vaihtoehto ja laitetaan sinut häikäisemään työnantajat! Uravalmennus voidaan toteuttaa joko etänä tai paikan päällä Oulussa.

vappu@notarec.fi

+358 400 656 784

Mitä valmennettavamme ovat sanoneet uravalmennuksesta:


Kokemuksia uravalmennuksesta: