Notarec osaksi HTGP-konsernia

Uutta osaamista yritysten kasvun vauhdittamiseen

Notarec on liittynyt HT Growth Partners-konserniin, jossa yhdistyvät johtava strateginen kasvuosaaminen ja kasvupäätöksiä toteuttavat asiantuntijapalvelut.

”Monen potentiaalisen menestystarinan haasteeksi nousee kasvun rakentaminen. Kun hyödynnämme koko HTGP-konsernin osaamista, voimme tukea asiakkaidemme menestystä ja kasvua entistä monipuolisemmin”, sanoo Notarecin toimitusjohtaja Sofia Järnström.

 

HTGP:n toimitusjohtaja Petri Toljamo kuvaa HTGP:tä uudenlaiseksi konseptiksi ja palvelukonserniksi, johon on koottu yhteen liikkeenjohdon tarvitsemat ratkaisut ja palvelut. Asiakkaiden kasvun ja päätöksenteon tueksi tuodaan syvä teknologian ymmärrys, jolla luodaan merkittävää kilpailuetua.

 

”Suomessa ei aina ymmärretä riittävästi laadukkaan henkilöstöjohtamisen merkitystä kilpailukyvyn ja arvon kasvattajana. Notarecilla on näyttöjä kansainvälisillä markkinoilla toimivien yritysten HR-toimintojen, rekrytoinnin ja johtamisen tuloksellisesta kehittämisestä”, sanoo Toljamo.

 

Järnström luonnehtii ratkaisun olevan luonnollinen kehityspolku. Notarec saa huippuosaamista ja asiantuntijuutta täydentämään omia erikoistaitojaan. HTGP:n asiantuntijoilla on kokemusta kasvuyhtiöistä niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla – startupeista listattuihin yhtiöihin.

 

”HTGP:n johtava kasvuosaaminen ja hyvä sparraus kehittävät niin asiakkaidemme kuin omaa liiketoimintamme. Esimerkiksi HTGP:n teknologiajohtaja Jarkko Kemppainen on Suomen johtavia AI-osaajia, joka auttaa toteuttamaan meidän ja asiakkaiden luovia ideoita.”, Järnström kuvailee.

 

”Kokeneet huippuosaajat tarjoavat juuri sitä mitä kasvuyritykset kaipaavat: brändäystä ja viestintää, monipuolisia HR-palveluita, palvelukeskeistä yritysjuridiikkaa, digitaalisia ratkaisuja ja tekoälyn soveltamista. Notarecille on todella motivoivaa olla mukana mahdollistamassa ja toteuttamassa yritysten kasvutarpeita. Lisää ymmärrystä ja kokemusta voidaan ammentaa HTGP:n laajasta advisor-ryhmästä.”, Notarecin osakas, HR-palveluita johtava, Kaisa Seppälä lisää.

 

HTGP on yritysten kasvun kumppani, joka toimii siellä, missä ihmiset kohtaavat teknologiaa.

 

”Meillä on oma teknologiajohtaja sekä tekoäly- ja digitalisaatiotiimi. Moni palveluyhtiö kehittää näitä asioita jonkun avustamana: meidän maailmanluokan asiantuntijamme tuovat teknologia-avusteisuuden liikkeenjohdon palveluun”, Petri Toljamo sanoo.

 

HTGP tekee itse kuten saarnaa ja kasvoi vuodessa nollasta neljään miljoonaan euroon. Konserniin liittyivät Notarecin lisäksi markkinointi- ja viestintätoimisto Luova Työmaa ja yritysjuridiikassa palvelevan Smartiuksen teknologia- ja transaktiotiimi.

 

”Asiakkaillemme tämä tarkoittaa esimerkiksi maailmanluokan brändiviestintää tai tiukkaa juridiikkaa vaikkapa immateriaalioikeuksien suojaamiseksi. Notarec jatkaa osana HTGP:tä paremmin palveluin, mutta muutoin kuten ennenkin. Pääomistajuus, yrittäjyys ja päätöksenteko säilyvät nykyisillä osakkailla”, Järnström kuvaa.

 

Suomi on taantumassa, ja yritysten kasvuinnokkuudessa on parantamisen varaa. Uskalluksen puute saa yrityksen johdon ja omistajat painamaan jarrua kasvulle – käsillä on siis viiden tähden tilaisuus keskittyä kasvuun, kansainvälistymiseen ja teknologian hyödyntämiseen kilpailutekijänä, sanovat Sofia Järnström ja Petri Toljamo.

 

”HTGP hakee edelleen joukkoonsa uusia selkeää asiakaslisäarvoa tuottavia palveluyrityksiä. Tavoitteena on moninkertaistaa liikevaihto lähivuosina”, he sanovat.

 

Tutustu HT Growth Partnersiin

14.12.2023

Muita blogiartikkeleita