Talent Finder

Onko haasteita löytää sopivaa IT-alan työntekijää? - Me autamme!

Talent Finder palvelumalli Notarec

Haluatko tavoittaa IT-alan passiiviset hakijat?

Onko tarve rekrytoida, mutta ongelmana on, että sopivaa tekijää ei millään löydy? Aikaa kuluu ja tekijä täytyisi löytää mahdollisimman nopeasti? Tässä tilanteessa auttaa rekrytointikumppanin käyttäminen.

 

Tavoitamme IT-sektorin tekijät puolestasi

Perustekemisemme juuret ja ydinosaamisemme on IT-alan rekrytoinnissa sekä suorahaussa. Talent Finder-rekrytoinnin palvelumallissa Notarec-konsultti on tutustunut asiakkaidensa liiketoimintaan ja tiimiin, jotta pystyy yhdistämään oikeanlaiset tekijät asiakkaalleen. Etsimme sopivat osaajat, kontaktoimme, sekä haastattelemme heidät.

 

Mitä meidän Talent Finder -palvelumalli sisältää?
 • Headhunting-yhteistyö IT & Engineering
 • Maksat vain tuloksista, ei etukäteismaksuja
 • Koeaikatakuu osamaksumallissa (laskutus päättyy, mikäli työsuhde loppuu)

 

Me täytämme vaikeat rekrytoinnit yhdistämällä asiakkaillemme oikeat alan osaajat

Talent Finder –palvelumalli sopii yrityksille, jotka rekrytoivat aktiivisesti, haluavat käyttää rekrytointikumppania tukemassa omia hakuja.

 

Varaa aika Sofialta ja jutellaan, miten voisimme auttaa!

Hinnoittelu

Onnistuneet rekrytoinnit:

Kertakorvaus 2 kk palkka

Sofia Järnström Notarecin perustaja

Haluatko kuulla lisää? Varaa aika Sofialta!

Usein kysyttyä


 • Miksi olemme hyvä HR:n ja rekrytoinnin kumppani?

  Teemme työmme suurella sydämellä ja laadukkaasti. Haluamme ymmärtää, miten voimme aidosti tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja auttaa heitä menestymään. Takaamme asiakastyytyväisyyden, joten siksi annamme tinkimättömän arvolupauksen asiakkaillemme.

  Olemme tehneet jo satoja onnistuneita asiantuntijarekrytointeja Suomessa ja Euroopassa. Olemme siis nähneet ja kokeilleet paljon, ja tiedämme kokemuksesta mikä toimii. 

 • Miten eroamme muista samanlaisista palveluntarjoajista?

  Emme ole tavallinen konsulttitalo. Sinun ei tarvitse enää löytää HR:n superihmistä – Notarecin kumppanina saat aina parhaan asiantuntijamme ja koko tiimin asiantuntemuksen käyttöösi.

  Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta meidän arvoistamme, kulttuurista ja asenteesta tekemiseen. Otamme vastuun tekemisestämme eikä meidän kanssamme tarvitse mennä naimisiin. Olemme aidosti joustavia ja ymmärrämme asiakkaidemme muuttuvat tilanteet (muutokset sopimuksiin 7pv varoajalla).

 • Rekrytoin vain 1–2 kertaa vuodessa, kannattaako minun valita Talent Finder vai RaaS?

  Mikäli haluat läpinäkyvän ja tehokkaan yksittäisen rekrytoinnin, kannattaa valita RaaS. RaaS-mallissa saat käyttöösi rekrytoinnin asiantuntijan työpanoksen lisäksi modernin rekrytoinnin työkalut. RaaS-mallissa voidaan myös keskittyä esim. seuraaviin osa-alueisiin: hakijaverkoston kasvattaminen, työnantajakuvan selvittäminen ja tunnettuuden lisääminen. Sopimuksen voi laittaa katkolle, kun rekrytoinneille ei ole tarvetta.

 • Minulla on muitakin rekrytointikumppaneita, voinko käyttää myös heitä?

  Tottakai, sopimuksemme ei sido sinua millään lailla.

 • Onko koeaikatakuu vain osamaksumallissa?

  Se on myös kertamaksumallissa, mutta laskentamalli on erilainen (koeajalla max 50% hyvitys).

Referenssejä