Asiantuntijavierailussa oli mukaansatempaava tunnelma

Case JAMK

Minna Kervinen JAMK

Vuoden kestävässä Hankintaosaajakoulutuksessamme pyrimme hyödyntämään vierailijoita osana koulutusta. Vierailijat ovat meille arvokas lisä. He jakavat omaa asiantuntijuuttaan, näkemyksiä ja kokemuksia opiskelijoillemme.

Olin yhteydessä Vappu Kassiseen Notarecista, sillä tiesin Vapun olevan meille erinomainen vieras. Tutustuin Vappuun muutama vuosi sitten, kun hän suoritti Hankintaosaajakoulutuksemme Oulussa. Vappu on ihana, positiivinen ja ammattitaitoinen ihminen, joka lähestyy työelämää aidosti yhteistyön näkökulmasta. Koulutuksessamme käsittelimme juuri verkostossa toimimista, jossa yhteistyö, motivaatio ja vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa. Näistä teemoista lähestyin Notarecia ja Vappua.  Odotin vierailusta mukaansatempaavaa, persoonallista ja asiantuntevaa vierailuluentoa. 

”Vappu sparrasi ja haastoi meitä omalla mukaansatempaavalla otteellaan.”

Odotuksemme täyttyivät täysin ja ylittyivätkin. Omien puheenvuorojen lisäksi Vappu myös mahdollisti aidon keskustelun aiheesta hyvällä osallistavalla otteella sekä pienryhmäpohdinnalla. Palaute opiskelijoiltamme oli erinomaista. Vapun esille tuomat asiat organisaatiokulttuurin merkityksestä ja vaikutuksista, ratkaisukeskeisestä työotteesta ja kuuntelun merkityksestä saivat opiskelijamme aidosti pysähtymään ja pohtimaan niin omaa kuin organisaationkin toimintaa. Vapun osio toimi erinomaisena pohjana jatkotyöskentelyllemme koulutuspäivässä.

”Yhteistyö Notarecin ja Vapun kanssa oli sujuvaa, ketterää ja helppoa!”

Vapun vahva asiantuntijuus välittyi aina suunnittelusta toteutukseen ja asiakastarpeeseen vastattiin erinomaisesti. Toivon, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin ja suosittelenkin Vappua lämpimästi kaikille! 

 

Minna Kervinen

Senior Lecturer, Logistics
JAMK University of Applied Sciences
School of Technology

www.jamk.fi