Uravalmennuksella varmuutta työnhakuun

Sarita oli turhautunut tuloksettomaan työnhakuun. Notarecin Vapun uravalmennuksen avulla toivottua tulosta saatiin syntymään nopeasti ja lopulta Sarita sai valita itselleen sopivan työtehtävän.

Sarita Koivuranta lähti hakemaan Notarecin uravalmennuksesta Vappu Kassisen avulla tukea jo tovin jatkuneeseen työnhakuprosessiin: ”Olin turhautunut tilanteeseeni, sillä hain töitä aktiivisesti, mutta jostain syystä en kuitenkaan saanut kutsuja haastatteluihin”, hän kertoo.

Uravalmennus tarjosi oppeja ja palautetta mm. CV:stä, haastatteluvideosta sekä Saritan vahvuuksista ja kyvyistä, joita haluttiin yhä väkevämmin tuoda esille. ”Työnhaku on niin muuttunut viimeisien vuosien varrella, mutta Vapulta sain loistavaa, ajankohtaista tietoa CV:n sisältöön ja ulkoasuun liittyen sekä omien vahvuuksieni esiintuomiseen.”

Valmennuksesta Sarita sai kaivattua varmuutta työnhakuun ja toivottua tulostakin saatiin nopeasti: ”Sain useita haastattelukutsuja ja pääsin valitsemaan sen itselleni sopivan työtehtävän.”

Sarita kuvailee Vapun olevan valmentajana innostava ja mukava, mutta silti riittävän suora.

 

”Valmennuksessa oli hyvä konkreettinen ja käytännönläheinen työote, ja saimme onnistuneesti kehitettyä hakijaprofiiliani. Hinta-laatusuhde on mielestäni hyvä, kun miettii, että puntarissa on uusi työpaikka,” Sarita summaa valmennuksen antia.

 

Tutustu Notarecin uravalmennuspalveluun