Uravalmennuksessa kohti uusia opintoja ja mielenkiintoista osa-aikatyötä

Lukuaika alle 2 minuuttia

Sofia Klouvatos uravalmennus artikkelikuvaSofia Klouvatos aloitti uravalmennuksen Notarecilla kirkastaakseen itselleen seuraavia askeleitaan uravalinnoissa. Hän oli ehtinyt olla töissä opiskelujen jälkeen ja koki, että senhetkinen työ ei enää riittänyt täyttämään toiveita eteenpäin. Seuraavaksi Sofia kertoo omia kokemuksiaan uravalmennuksesta:

“Puolisoni Markus vinkkasi minulle Vapusta, jonka tunsi entuudestaan ja kannusti tutustumaan Vappuun ja uravalmennukseen. Koin, että olin sellaisessa vaiheessa, jossa tarvitsin ammattilaista kaveriksi tulevaisuuden kartoittamiseen. Minulla ei ollut kokemusta uravalmennuksesta, joten ennakko-odotuksia ei ollut. Toivoin, että voisin puhua ajatuksistani ja saisin erilaisia näkökulmia. Ja sitä valmennuksessa tapahtuikin. Sain tehdä erilaisia tehtäviä ja oppia itsestäni uutta. Vappu kuunteli tarkasti ja avasi kysymyksillään kohtia, joissa näki minun epäröivän tai miettivän. 

”Sain itseluottamusta ja varmuutta siihen, että pystyn vaadittaviin asioihin ja saan oman prosessini käyntiin.”

Uravalmennus yllätti minut positiivisesti ja olimme Vapun kanssa hyvin samalla aaltopituudella. Huomasin olevani kiinnostunut turvallisuusalasta ja Vappu auttoikin käytännönläheisesti tutkimaan, mitkä ovat konkreettiset stepit kohti tätä uutta suuntaa. Sain itseluottamusta ja varmuutta siihen, että pystyn vaadittaviin asioihin ja saan oman prosessini käyntiin. Viimeisistä opiskeluistani on aikaa ja rohkaistuminen oli myös sitä kautta tarpeen. Valmennus meni omalla painollaan ja koin myös, että minua ei yritetty ohjata suuntaan, joka ei itseäni kiinnostanut.  

Kolme tärkeintä asiaa, jotka vien mukanani valmennuksesta:  
  • Luottaa siihen, miltä itsestä tuntuu 
  • Ei ole tarvetta näytellä olevansa joku muu, oma persoona riittää 
  • Verkostoituminen kannattaa aina, Vappu auttoi löytämään verkostostaan minulle uuden ja mielenkiintoisen työn. 

Vappu on valmentajana ihmisälykäs ja pystyy tunnistamaan toisissa potentiaalia. Hän toi valmennukseen sisältöä sanojen ja esimerkiksi arvokorttien kautta. Minun on helpompi hahmottaa itseäni konkreettisten asioiden kautta. 

Suosittelen valmennusta itseni kaltaisille ihmisille, jotka etsivät omaa suuntaansa. Vapulta saa myös apua työnhaun asioissa. Valmennus on laaja-alaista ja tuo vastauksia monenlaisiin kysymyksiin. Oma valmennukseni eteni nopeasti ratkaisuineen ja olin pian kiinni myös omaan tilanteeseeni sopivassa työssä. Olipa huippua tuntea Vappu ja hän on hyvä työssään! 

”Suosittelen valmennusta itseni kaltaisille ihmisille, jotka etsivät omaa suuntaansa.”

 

Kirkastetaanko uratavoitteesi? Varaa keskustelu Vapun kanssa ja keskustellaan aiheesta lisää!

 

Vappu Kassinen Notarec

Vappu Kassinen
Valmennus & konsultointi

Varaa vartin keskustelu

Tai ota suoraan yhteyttä:

vappu@notarec.fi
Puh. +358 400 656 784