Notarec Finlabsin kasvukumppani

Finlabsille rekrytoitiin muutamassa kuukaudessa hurja määrä osaajia. Onnistuneen ja menestyksekkään yhteistyön ainekset olivat läpinäkyvä prosessi ja sujuva kommunikaatio.

Finlabs on oululainen digitaalisiin ratkaisuihin keskittynyt yritys, joka auttaa asiakkaitaan Suomessa ja Yhdysvalloissa yritysten digiratkaisuissa. Kasvun kiihtyessä Finlabs halusi panostaa erityisesti HR:n kehittämiseen, ja suositteluiden kautta hyvän vaikutelman jättänyt Notarec oli oiva kumppani tukemaan kasvussa.Yhteistyö startattiin syksyllä 2021 menestyksekkäällä HR Managerin rekrytoinnilla ja jatkoimme yhteistyötä ohjelmistokehittäjien puolelle, joita rekrytoitiinkin hurjat yhdeksän kappaletta reilun kolmen kuukauden aikana. Miten tässä onnistuttiin? 

”Yhteistyö Finlabsin kanssa on ollut avointa ja sujuvaa. Tämän hetken IT-rekrymarkkinassa nopea ja avoin viestintä ehdokkaiden suuntaan on avainasemassa. On tärkeää kertoa potentiaaliselle uudelle työkaverille jo heti keskusteluiden alussa mahdollisimman käytännönläheisesti, mitä uusi työ pitäisi sisällään ja minkälainen työporukka on vastassa. Kun rekrytoijan ja asiakkaan yhteistyö on tiivistä yhteisten tavoitteiden eteen, päästään hyvään lopputulokseen.” menestyksekkäästi rekrytoinut Talent Acquisition specialistimme Siiri Anttila tiivistää. Rekrytoijan on tärkeää ymmärtää yrityksen toimintatavoista, työntekijöistä sekä tuotteista tai palveluista, joita asiakasyritys tarjoaa. Meillä Notarecilla olemme aidosti kiinnostuneita näistä asioista ja jututamme useampaakin henkilöä yrityksestä mahdollisimman hyvä kokonaiskuvan saavuttamiseksi, ennen kuin starttaamme rekrytointiprosessin. Kattavien taustatietojen avulla rekrytointiviestintä on ehdokaskeskeistä. 

”Kävimme keskusteluja Finlabsin johdon ja työntekijöiden kanssa. Kun keskustelulle järjestettiin aikaa, se oli merkittävä apu viestinnässä potentiaalisten työntekijöiden suuntaan. Mikäli rekrytoija ei osannut vastata ehdokkaan kysymykseen, vastaus selvitettiin nopeasti Finlabsilta.”  

Finlabs antaa erityisesti kiitosta Notarecin läpinäkyvästä prosessista. Koko ajan ollaan ajan tasalla rekrytointiprosessien vaiheista, eikä tarvitse kysellä perään. 

“Täyden palvelun talo. Notarec pitää rekrytointiprosessia yllä ja asiakkaan toiveet on otettu huomioon. Avoimuus, tehokkuus ja erinomainen viestintä ehdokkaiden suuntaan olivat avainasemassa. Notarec oli meidän mukanamme tietyssä kasvuvaiheessa, missä apua kaipasimmekin rekrytointien osalta” Finlabsin HR Manager Jaana Laitala kertoo.

 

Finlabsin HR Manager Jaana Laitala ja HR koordinaattori Hanna Koskela vierailivat Notarecin toimistolla Oulussa

Finlabsin HR Manager Jaana Laitala ja HR koordinaattori Hanna Koskela vierailivat toimistollamme iloisin mielin onnistuneesta yhteistyöstä. Finlabsille rekrytointia tehnyt rekrytoijamme Siiri Anttila ja toimitusjohtajamme Sofia Järnström kuvassa oikealla.

Kaipaatteko tekin rohkeaa ja näkemyksellistä kasvukumppania?

Jätä yhteydenottopyyntö tästä