Notarec vauhditti Nextcon Finlandin rekrytointiprosessin kehittämistä

Nextcon Finland Oy on lähes 20 henkilöä työllistävä asiantuntijaorganisaatio, joka rakentaa asiakkaidensa tulevaisuutta projektien johtamisen, laadunvarmistuksen ja testauksen sekä ohjelmistokehittämisen keinoin. He ovat asiakkaidensa teknologiariippumaton kumppani, joka tarjoaa ja siirtää asiantuntijuuttaan eteenpäin. Kunnianhimoisten kasvutavoitteiden myötä myös rekrytointi on osa-alue, johon paljon kilpaillulla toimialalla he haluavat panostaa. Nextconin omat HR-resurssit jakautuvat moneen asiaan, joten rekrytoinnin kenttään ja suorahakuun kaivattiin lisäkäsiä syksyllä 2019.

Rekrytoinnin alalla on paljon toinen toistaan kiinnostavampia palveluntarjoajia, ja koska Notarecin perustajan kanssa yhteistyöstä oli positiivista kokemusta jo usean vuoden ajalta, oli helppo kääntyä Sofian puoleen haastavamman roolin täyttämisen osalta. Aiemman yhteistyön myötä yhteinen kieli oli taattu heti ensikättelystä. Sofia ymmärsi liiketoimintamme ja tarpeemme, sekä oli erinomainen sparraaja IT-alan rekrytoinneissa. Hakemaamme paikkaan saimme Sofian kautta hakijoita nopeasti ja lopulta huomasimme olevamme tilanteessa, että meillä oli kolme hyvää ehdokasta, joista olisimme kenet tahansa halunneet palkata!

”Johtoryhmän kanssa osallistuimme työpajaan, jossa avattiin modernin rekrytoinnin prosesseja. Opimme mm. hyödyntämään LinkedIniä paremmin ja miten rakentaa meille kiinnostava hakijapooli itse.”

Ulkoisen rekrytoijan käyttö on avannut silmiämme koko rekrytointiprosessin osalta sekä antanut erilaista näkyvyyttä ja näkökulmaa siihen, miten IT-alan yrityksissä rekrytoidaan. Johtoryhmän kanssa osallistuimme meille räätälöityyn työpajaan, jossa avattiin modernin rekrytoinnin prosesseja, pääsimme kokeilemaan meille uusia työkaluja ja ymmärtämään kokonaisuudessaan mitä kaikkea rekrytoinnin alkupäässä tapahtuu. Opimme mm. hyödyntämään LinkedIniä paremmin, ymmärtämään mitä se mahdollistaa ja miten vaikkapa rakentaa meille kiinnostavaa hakijapoolia itse. Rekrytoinnin työpajassa aloimme heti kokeilemaan opittuja asioita käytännössä. Sen ansiosta opimme tehokkaammin rekrytoimaan tiiminä ja havahduimme siihen miten yllättävän aikaa vievää rekrytointi on ja että se on sittenkin pitkälti myyntityötä. Kävimme läpi omaa identiteettiämme ja vahvuuksiamme siitä näkökulmasta, miten hyödyntää sitä rekrytointiviestinnässä. Hakijoilla on oma vahva arvopohja, joten palkka ei tosiaankaan aina ratkaise työpaikan valinnassa. (Lue lisää minkälaisia hyötyjä ulkoisella rekrytointipalvelulla on: rekrytointipalvelun käyttö auttaa yrityksiä pääsemään tavoitteisiinsa.)

Yhteistyössä meille tärkeää on luottamus, laatu sekä yhteinen päämäärä. Notarecin kumppanuudessa arvostamme näiden lisäksi myös yhteistyömallin suomaa jaettua riskiä, joka antaa inhimillisen silauksen kumppanuuteemme ja vakuutuksenomaista turvaa rekrytointeihin niissä tilanteissa, kun asiat eivät menisikään odotusten mukaisesti.

 

Sami Karjalainen, CDO

Laura Laiho, Sales & Marketing

Nextcon Finland Oy

www.nextcon.fi

 

Tarvitsetteko koulutusta rekrytoinnin mielenkiintoiseen maailmaan?
Varaa aika Sofialta ja kysy lisää!

 

Sofia Järnström Notarecin perustaja

Varaa vartin keskustelu

Tai ota suoraan yhteyttä:

+358 44 745 4492
sofia@notarec.fi