Notarec auttoi SSA Digiä haastavissa rekrytoinneissa

Lukuaika alle 2 minuuttia

SSA DigiSSA Digi ja Notarec yhteistyö on Oulussa toimiva ainutlaatuinen sekoitus insinööritoimistoa ja ohjelmistoalan yritystä. Heidän päätuotteensa on selainkäyttöinen 3D-mallinnusjärjestelmä, CieloCielo on digitaalinen tuotekonfiguraattori, joka mahdollistaa niin suunnittelu- kuin myyntityön tehostamisen teollisuuden toimialalla. Notarecin ja SSA Digin yhteistyöstä kertoo SSA Digin toimitusjohtajaMauricio Martinez. Kesällä 2020 SSA Digin organisaation seuraaviksi rekrytoinneiksi tunnistettiin kokenut sovelluskehittäjä ja lisäksi etsittiin teknistä myyjää vauhdittamaan kasvua. Paikkojen täyttäminen ilmoitushaulla ei tuottanut toivottua tulosta keväällä, joten Mauricio päätti kääntyä Notarecin puoleen hakemaan tukea ja apua rekrytointiin.  Rekrytointimalliksi valittiin syvällisemmän kumppanuuden RaaSmalli 

SSA Digillä oli myös aikaisempaa positiivista kokemusta eri rekrytointipalveluja tarjoavista yrityksistä. Etenkin sopivien IT-osaajien löytäminen on haastavaa ja SSA Digi on käyttänyt muutaman eri yrityksen rekrytointipalveluja täyttämään vaikeat rekrytoinnit. Notarecin RaaS-rekrytointipalvelu otettiin rinnalle tukemaan muiden rekrytointifirmojen hakuja. Niin Notarec kuin toisetkin rekrytointiyritykset löysivät hyviä osaajia, mutta lopulta sopivat tekijät sovelluskehittäjän sekä teknisen myyjän rooliin löytyivät Notarecin kautta. 

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme Notarecin rekrytointipalveluja.” – Mauricio Martinez, CEO, SSA Digi 

RaaS-rekrytointipalvelu sai kiitosta SSA Digiltä valmennuksellisesta puolesta sekä aktiivisuudesta. Rekrytointipalvelulla ei saanut ainoastaan hyviä kandidaatteja vaan myös sparrausta muun muassa haastatteluun ja fokusointiin – mitä kannattaa kysyä kandidaatin haastattelussa ja mitä ei. Aktiivinen yhteydenpito SSA Digin kanssa ennen rekrytointi-ilmoituksen tekemistä, rekrytointiprosessin aikana sekä rekrytointipäätöksen hetkellä oli laadukasta. Yhteistyöhön oltiin tyytyväisiä ja haastavat rekrytoinnit menivät maaliin onnistuneesti. 

 

Työnhakijan kokemus samasta rekrytointiprosessista

Työnhakijan näkökulmasta Notarecin vahvuutena on oman kokemukseni mukaan ratkaisukyky ja oikeiden ihmisten löytäminen oikeisiin paikkoihin. Omassa hakuprosessissani asiat menivät hieman normaalista poiketen. Olimme jutelleet Notarecin kanssa jo aiemmin toiseen paikkaan liittyen. SSA Digin teknisen myyjän rekrytoinnin alettua, Notarecilta oltiin minuun suoraan yhteydessä kyseiseen paikkaan liittyenNotarecin rekrykonsultti oli tunnistanut, että voisin olla erittäin hyvä SSA Digin teknisen myyjän paikkaan. Työ oli sellainen, johon en olisi itse osannut hakeutua, vaikka olinkin katsellut uusia työmahdollisuuksia. Paikka osoittautui minulle erittäin hyvin sopivaksi.  

Tykkäsin myös prosessin ketteryydestä. Notarecilla tehtiin lyhyt skannaus osaamisestani. Arvostin sitä, että työnhakijana minulta säästyi aikaa, koska pääsimme nopeasti keskustelemaan rekrytoivan esimiehen kanssa. Koko prosessissa ja erityisesti muutamissa puheluissa minulle välittyi Notarecista ihmisläheisyys ja ihmistuntemus, jota arvostan itsekin puhelintyötä tehneenä.  

– Tuomo Taivassalo, Myyntijohtaja, SSA Digi

 

Kaipaatteko apua haastaviin rekrytointeihin? Varaa vartin keskustelu Sinikan kanssa ja jutellaan lisää!

Sinikka Korkea-Aho Notarec

Varaa vartin keskustelu

Tai ota suoraan yhteyttä:

sinikka@notarec.fi
+358 40 681 2994