Laudalta lyövää yhteistyötä

Junnikkala laajenee uudella sahalla Ouluun, kaksinkertaistaen tuotantokapasiteetin ja pyrkien rakentamaan alueen vetovoimaisimman työpaikan.


Kalajokinen Junnikkala Oy on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä, noin 160 henkeä työllistävällä yrityksellä on Kalajoen lisäksi saha myös Oulaisissa sekä pian Oulussa. Oulun Laanilaan on rakentumassa Suomen modernein sahalaitos, hankkeen arvo on yli 80 m€ ja uusi tuotantolaitos tuplaa Junnikkalan tuotantokapasiteetin.

Junnikkala erottuu alallansa poikkeuksellisella työnantajabrändillään, ja tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin rakentaa yrityksestä alueen vetovoimaisinta työpaikkaa. Alusta alkaen oli selvää, että sekä Junnikkalan että Notarecin toimintaa ohjaa yhteisinä arvoina välittömyys sekä ihmisläheisyys, mutkaton tekemisen meininki ja halu asettaa rima korkealle.

Junnikkalalle oli rekrytointikumppania valitessaan tärkeää, että rekrytointi hoidetaan yksilöllisesti, Junnikkalan näköisesti ja laadukkaasti, ensiluokkainen hakijakokemus ja asiakkaan tarpeet aidosti huomioiden:

”Kun tapasimme ekaa kertaa Notarecilaisia, teistä välittyi aito halu kumppanuuteen ja miten tärkeänä piditte hankkeemme onnistumista & työnantajabrändimme laadukasta rakentamista. Notarecista huokuu mieletön yhdessä tekemisen meininki”, kommentoi Junnikkalan henkilöstöpäällikkö Johanna Ala-Pöntiö.

Notarecin Advisor ja osakas Anna-Maija Västilä on päässyt sukeltamaan Junnikkalan kiehtovaan sahamaailmaan, ja hänet on vakuuttanut yrityksen hengen lisäksi erityisesti perinteikkään yhtiön tuore ote tekemiseen sekä uudistumiskyky.

”Junnikkalalla on poikkeuksellinen yrityskulttuuri, johon minutkin on otettu lämpimästi vastaan osaksi porukkaa. On ollut antoisaa päästä tutustumaan Junnikkalan osaaviin ja älyttömän mukaviin työntekijöihin, sekä ennen kaikkea paikallisena toimijana päästä tukemaan Junnikkalaa kasvussa ja Oulun henkilöstön rekrytoinnissa työnantajakuvaa rakentaen.”

Junnikkala palkkaa kevään 2023 aikana Oulun sahalle reilut 30 työntekijää, joista noin 25 työskentelee tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä ja loput esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä.

Houston, we have a pro!

Haussa moderni kumppani rekrytointiin?
Ota meihin yhteyttä

Lue lisää menestyksekkäistä yhteistöistämme!


0 Kohdetta