Moderni rekrytointi ja suorahaku koulutus

– ensimmäistä kertaa Oulussa!


Onko teillä tarve rekrytoida osaajia, mutta ette saa tarpeeksi sopivia hakijoita? 

Osaajapula ei ole enää vain IT-alan haaste. Maailma on muuttunut ja valta-asetelmat ovat vaihtuneet. Jokainen työntekijä on vain yhden klikkauksen päässä uudesta työpaikasta, vaikkei sitä aktiivisesti hakisikaan. Osaajien tavoittaminen ja houkutteleminen on pitkäjänteistä ja strategista työtä ja yritysten täytyy parantaa peliään jatkuvasti houkutellakseen ja sitouttaakseen parhaan mahdollisen talentin. 

Rekrytointi on kriittinen osa työnantajamainettanne.  

Tule modernin rekrytoinnin ja suorahaun koulutukseen! Käsittelemme koulutuksessa rekrytoinnin kehittämistä kokonaisuutena, johon liittyvät sekä rekrytointi osana yrityksen ydinstrategiaa että käytännön menetelmät ja keinot, joilla saatte tavoitettua ja houkuteltua haluamanne osaajat töihin juuri teille.   

Koulutus sisältää kolme puolen päivän kokonaisuutta, joissa käsitellään rekrytoinnin kaikki vaiheet tarpeen määrittelystä työntekijän ensimmäisiin päiviin uudessa työssä. Koulutuspäivien tavoitteena on lisätä ymmärrystä hyvistä rekrytointikäytänteistä sekä antaa työkaluja rakentamaan organisaationne rekrytoinnista teille merkittävän kilpailuedun.

Saat koulutuksesta oppia moderniin rekrytoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, ja pystyt ottamaan hallitun omistajuuden rekrytointiprosessistanne. Saat myös keinot mitata rekrytointiesi onnistumista, sekä luot kandidaateille ensiluokkaisen ehdokaskokemuksen, joka muistetaan vielä pitkään!
Laadukkaasti rakennettu rekrytointiprosessi luo perustan hyvälle työnantajamielikuvalle.

Kun saat rekrytoitua näillä opeilla yhdenkin osaajan yritykseenne, on koulutus maksanut itsensä takaisin moninkertaisesti.

Kouluttajina toimivat vuosia rekrytoinnin ja HR:n parissa työskennelleet (ja myös poikkeusolojen vallitessa viime vuosina tuloksellisesti rekrytoineet) Notarecin omat Sofia Järnström ja Kaisa Seppälä.

Paikkoja on tarjolla rajoitetusti!

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu päätyönään, tai sen ohella rekrytoiville. Esimerkiksi HR-asiantuntijat, rekrytoijat, HR-päälliköt ja rekrytoivat esihenkilöt.

Missä ja milloin?

Koulutus järjestetään Notarecin toimitiloissa Limingantullissa osoitteessa Rautatienkatu 81, 90400 Oulu.

Koulutuspäiviä on kolme:
11.1.,18.1. ja 25.1.
Klo: 8.30-12.30

Koulutuspäivien sisältö

11.1.

Päivä 1

 • Moderni rekrytointi osana yrityksen strategiaa
 • Ehdokaslähtöinen rekrytointiprosessi
 • Rekrytoinnin lainsäädäntö, vastuut ja GDPR 
 • Profiilin määritys
18.1.

Päivä 2

 • Ehdokaskokemus
 • Suorahaun menetelmät
 • Vaikuttaminen rekrytointiprosessin eri vaiheissa
 • Haastattelut
25.1.

Päivä 3

 • Tarjousvaihe
 • Rekrytoinnin vaikutus työnantajamielikuvaan
 • Työkalut ja mittarit
 • Palaute ja NPS

Varmista paikkasi 6.12. mennessä early bird -hintaan 1990 €!

Koulutuksen hinta on 6.12. jälkeen 2490 € (+alv.).
Koulutuspaikkoja on tarjolla rajoitetusti. Ilmoittatuminen päättyy 10.1.2023, tai kun kaikki koulutuspaikat on täytetty.

Ilmoittaudu mukaan

Tutustu kouluttajiimme Sofiaan ja Kaisaan

Sofia Järnström

Sofia on Notarecin perustaja ja toimitusjohtaja, jolla on yli 10 vuoden kansainvälinen kokemus haastavista asiantuntijarekrytoinneista. Sofia on työskennellyt urallaan satojen asiantuntijaorganisaatioiden kanssa, ja rekrytoinut suorahakumenetelmin useita satoja IT- ja teknologia-ammattilaisia asiantuntija- ja johtopositioihin. Sofia on myös rekrytoinut kansainvälisesti, mm. Kanadassa, USAssa, Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa Suomen lisäksi.

Kaisa Seppälä

Kaisa on vuoden 2021 Vuoden rekrytoija -finalisti ja Notarecin rekrytointiliiketoiminnan johtaja. Kaisa on rekrytoinnin edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä työskennellyt rekrytointiasiantuntijana sekä konsulttina että inhouse-roolissa. Viime vuosina Kaisa on rekrytoinut onnistuneesti satoja asiantuntijoita liiketoiminnan eri osa-alueille, minkä lisäksi hän kouluttaa myös uusia rekrytoijia alalle.