One of Us

Tarvitsetko pätevän HR-asiantuntijan avuksesi osa-aikaisesti tai projektiin?

Notarec One of Us palvelumalli

Tarvitsetko lisäkäsiä HR-työhön?

Etkö ehdi huolehtia henkilöstöstäsi, vaikka haluaisit? Onko työpöytäsi niin täynnä, että työsuhdeasiat tuppaavat laahautumaan? Vai onko teidän HR jäämässä vanhempainvapaalle tai sairaslomalle ja tarvitsisitte kiperästi määräaikaista HR-osaajaa paikkaamaan tilannetta? 

 

HR lisää työhyvinvointia ja tuo lisäarvoa

Mitä jos kaikki nämä ongelmat olisivat taputeltu? Työsuhdeasiat olisivat aina ajan tasalla ja työhyvinvointi kasvaisi, jonka seurauksena henkilöstö olisi tuottavampaa ja sitoutuneempia yritykseesi. Me autamme sinua pääsemään tähän tilanteeseen. 

 

Tarjoamme HR-asiantuntijaa osa-aikaisesti tai projektiluontoisesti

“One of Us”- mallissa sananmukaisesti asiantuntijamme vuokrataan satunnaiseen tai pysyvämpään tarpeeseen. Notarec-konsultti on yksi teistä ja työskentelee teidän tiloissanne, välineillä ja järjestelmillä.  

 

Autamme mm. seuraavissa asioissa:
 • HR prosessien luominen & kehittäminen 
 • Työhyvinvointi 
 • Osaamisen kehittäminen & motivointi 
 • Auditointi 
 • Haastattelut & sopimustekniset asiat 
 • Perehdytys 
 • Muutosprojektit 
 • Koulutukset & valmennukset 

 

Täydellinen vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat työvoimaa vanhempainvapaan tai sairasloman ajaksi, tai tarve on osa-aikainen tai projektiluontoinen. Meillä yhteistyö on joustavaa, kaikki muutokset sopimukseen 7 päivän varoitusajalla. 

 

Meiltä saatte osaavan HR asiantuntijan joustavasti käyttöönne. Ota yhteyttä Sinikkaan – jutellaan lisää aiheesta!

Hinnoittelu

Viikkolaskutus:

2 pv/vko – 995€ + alv
3pv/vko – 1475€ + alv
4pv/vko – 1975€ + alv
5pv/vko – 2435€ + alv

+ ylimenevät tunnit 75 €/h

Sinikka Korkea-Aho Notarec

Kiinnostuitko? Varaa aika Sinikalta ja kysy lisää!

Usein kysyttyä


 • Miksi olemme hyvä HR:n ja rekrytoinnin kumppani?

  Teemme työmme suurella sydämellä ja laadukkaasti. Haluamme ymmärtää, miten voimme aidosti tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja auttaa heitä menestymään. Takaamme asiakastyytyväisyyden, joten siksi annamme tinkimättömän arvolupauksen asiakkaillemme.

  Olemme tehneet jo satoja onnistuneita asiantuntijarekrytointeja Suomessa ja Euroopassa. Olemme siis nähneet ja kokeilleet paljon, ja tiedämme kokemuksesta mikä toimii. 

 • Miten eroamme muista samanlaisista palveluntarjoajista?

  Emme ole tavallinen konsulttitalo. Sinun ei tarvitse enää löytää HR:n superihmistä – Notarecin kumppanina saat aina parhaan asiantuntijamme ja koko tiimin asiantuntemuksen käyttöösi.

  Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta meidän arvoistamme, kulttuurista ja asenteesta tekemiseen. Otamme vastuun tekemisestämme eikä meidän kanssamme tarvitse mennä naimisiin. Olemme aidosti joustavia ja ymmärrämme asiakkaidemme muuttuvat tilanteet (muutokset sopimuksiin 7pv varoajalla). 

 • Tarvitsemme osa-aikaisen HR-asiantuntijan sesongin ajaksi, onnistuuko tällainen?

  Kyllä. Sopimuksen voi tehdä toistaiseksi voimassa olevaksi tai ennalta määrätylle ajalle. Sopimukset ovat joustavia, konsultin tuntimäärä voi olla 2-5pv/vko ja muutokset 7 päivän varoitusajalla.

 • Voinko vaikuttaa siihen kuka meille tulee?

  Tottakai. Pääset haastattelemaan asiantuntijoitamme ennen päätöksen tekoa.

 • Mistä tiedän kannattaako minun valita RaaS vai One of Us?

  Käymme yhdessä läpi tarpeenne ja annamme suosituksemme tämän pohjalta. Nyrkkisääntönä, että RaaS-malli kannattaa valita kun tarve on puhtaasti rekrytoida ja One of Us, kun kyse on pitkäaikaisemmasta projektista ja/tai HR-työstä.

Referenssejä