Palvelut sinulle

Tarjoamme monipuolisia rekrytoinnin ja valmennuksen palveluja vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Kauttamme pääset hakeutumaan IT-alan piilotyöpaikkoihin. Uravalmennuspalvelu varustaa sinut monipuolisella työnhaun työkalupakilla ja auttaa hakijoita - alasta riippumatta.

IT-rekrytoijat ja uravalmentajat tukenasi

Työnhakijalle ulkopuolinen rekrytoija on puolueeton sparraaja ja tukija tärkeissä uraan liittyvissä päätöksissä.

Missä asioissa rekrytoija tai uravalmentaja voi auttaa?
  • Urasuunnittelu
  • Verkostojen laajentaminen
  • Piilotyöpaikkoihin pääsy
  • Sparraus palkka- ja työsuhdeasioissa
  • Sparraus alan trendeistä
  • koulutukset & valmennukset työnhakuun

Monella alalla ammattirekrytoija työnhaun tukena on arkipäivää. Hän on samaan aikaan ammattisektorin asiantuntija, personal trainer ja keittiöpsykologi. Rekrytoija on myös puolueeton kumppanisi prosessin loppusuorallakin. Päätösten hetkillä, hän pystyy selvittämään mieltä askarruttavia asioita pintaa syvemmältä kuin mitä normaalissa rekrytilanteessa tyypillisesti tekisi.

Työpaikanvaihto on iso päätös. Mikäli kaipaat syvempää ja perusteellisempaa sparrailua ura-asioissa, suosittelemme uravalmennusta pätevän valmentajamme kanssa.

This is Bob kuvitus

Häikäise hakijana

Oletko hakenut työpaikkoja pääsemättä hakuprosesseissa jatkoon?

Onko kiikarissa sinua kiinnostava työpaikka ja haluat varmistaa onnistumisen haussa?

Häikäise hakijana -valmennuksessa vahvistat itsetuntemustasi ja paketoit itsestäsi työnantajia kiinnostavan ja houkuttelevan osaajan.

Haluan häikäistä

Avoimet työpaikat

Haluatko uusia haasteita IT-alalla? – Sulla saattoi käydä tuuri!

IT-alan rekrytointi on ydinosaamistamme ja yhdistämme osaavat tekijät kiinnostaviin (piilo)työpaikkoihin ammattitaidolla. Tunnemme asiakkaidemme nykyiset ja tulevat osaamistarpeet ja tämän päivän palkkatasot.

90% paikoistamme on ohjelmistokehittäjille. Työpaikkamme ovat kirjaimellisesti piilossa salasanan takana, koska teemme suorahakua kaikkiin toimeksiantoihimme. Laita meille siis viestiä – haluamme kuulla minkälaisiin töihin tähtäät seuraavaksi. Samalla pääset tarkemmin tutustumaan työpaikkatarjontaamme.

Avoimet työpaikat

Jätä yhteystietosi