Siqni ja Notarec rakentamassa yhdessä huomisen parempaa työelämää

Siqni ja notarec aloittanut yhteistyönMiltä kuulostaisi seuraavanlainen tilanne: “Yrityksessänne tiedetään ne asiat, mitkä ovat henkilöstöllenne oikeasti merkityksellisiä. Jokaisen työntekijän motivaatiotekijät ja heille tärkeät asiat työpaikassa ovat tunnistettu. Yritystä ja yrityskulttuuria johdetaan tämän tiedon pohjalta. Samalla yrityksestä luodaan yrityksestä mielekkäämpi työpaikka, johon työntekijät sitoutuvat entistä paremmin. ” Mahdotonta? Uskallamme väittää, että tiedämme tähän toimivan ratkaisun.

Siqni on uuden ajan henkilöstötyytyväisyyskysely. Perinteisten kyselyjen sijaan, Siqni tarjoaa merkityksellisempää tietoa, yksilötasolla. Jokainen kyselyyn vastaava työntekijä valitsee itselleen merkityksellisimmät tekijät hyvän työpaikan ja työkulttuurin osalta. Tämä puolestaan mahdollistaa laadukkaampia keskusteluja johdon ja henkilöstön välillä, koska keskustellaan asioista, jotka ovat työntekijälle aidosti merkityksellisiä. Vastausten analysointi yritystasolla mahdollistaa myös laajempien kehitystarpeiden löytämisen. Siqnin uudenlaisella lähestymistavalla henkilöstötyytyväisyyskyselyyn saavutetaan suurempi vaikuttavuus kuin perinteisillä kyselyillä.

Notarec ja Siqni aloittivat yhteistyön keväällä 2020. Yhteinen sävel löytyi nopeasti, koska molempien yritysten ytimessä on palava halu olla muuttamassa tulevaisuuden työelämää kohti parempaa. Vaikka Siqni on digitaalinen SaaS (Software as a Service) palvelu, yhteistyö Notarecin kanssa mahdollistaa paikallisen edustuksen Oulussa. Tämä yhteistyö ja paikalliskumppanin läsnäolo vahvistavat hyvää asiakaskokemusta. Siqni kumppanuus puolestaan laajentaa Notarecin palvelutarjoamaa, lisäten uuden työkalun modernin HR:n työkalupakkiin. Siqnin Chief Business Officer Andy Lundström summaa hienosti yhteistyömme ytimen:

“Työelämän muuttaminen on iso ekosysteemi ja siihen liittyy monta toimijaa, mutta kumppani auttaa tämän muutoksen tekemisessä. Notarecin kanssa yhteistyö on sujunut hyvin ja olemme molemmat sellaisia, että mennään eteenpäin ja ollaan omia itsejämme.”

Notarecin tiimi on päässyt itse kokeilemaan Siqnin henkilöstötyytyväisyyskyselyä, ja kokeilu on vahvistanut entisestään vaikutelmaa Siqnin hyödyllisyydestä. On helppo seisoa sellaisen tuotteen takana, jonka on itse kokenut hyväksi ja johon uskoo. Siqnin omien tyytyväisten asiakkaiden kokemuksia pääset lukemaan heidän omilta sivuiltaan.

Työntekijöiden tyytyväisyyttä, heille merkityksellisiä asioita, sekä mahdollisia organisaation kehittämiskohteita tutkitaan myös työelämävalmennuksessa. Työntekijäkokemuksen selvittäminen kannattaa, sillä se parhaimmillaan johtaa sitoutuneempiin työntekijöihin, pienentäen työntekijävaihtuvuutta. Lue lisää aiheesta julkaisusta: Työntekijäkokemusta tutkimassa.

 

Haluaisitko tutkia mikä teidän henkilöstöllenne on merkityksellistä ja selvittää mahdolliset kehityskohteet, luoden yrityksestänne paremman työyhteisön? Varaa ilmainen demo Sofialta!

Sofia Järnström Notarecin perustaja

 

Varaa demo ja kysy lisää

Tai ota yhteyttä suoraan:
+358 44 745 4492
sofia@notarec.fi