Notarec palkittiin vuoden oululaisena startup-yrityksenä 2023!

Oulun kaupungin yrittäjäpalkinnon saivat Notarec Oy, Aikolon Oy sekä Haurun Jäteauto Oy.

notarec-businessoulu

Kuvassa vasemmalta: CGO Kaisa Seppälä (Notarec), kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo J. Husso, yrittäjä Sofia Järnström, kaupunginjohtaja Ari Alatossava, osakas Anna-Maija Västilä (Notarec), BusinessOulun johtokunnan puheenjohtaja Jukka Kolmonen

Vuoden oululainen startup 2023

Vuoden oululaisena startup-yrityksenä palkittu Notarec Oy on kasvuyhtiöiden luottokumppani tarjoten modernin HR:n, rekrytoinnin ja valmennuksen palveluita koko Suomessa. Notarecin ydintiimi on hakenut kannuksensa IT-alalta, jossa kilpailu osaajista on ollut kovaa jo pitkään, ja metodimme toimivat alalla kuin alalla.

Notarec Oy auttaa työnantajia löytämään uudet avainhenkilöt ja pitämään heistä hyvää huolta. Osaajien rekrytoinnin lisäksi Notarec auttaa yrityksiä luomaan asiakkaille toimivat HR-käytännöt ja vahvan työnantajabrändin sekä valmentaa yritysasiakkaitaan kohti menestystä. Yrityksen aktiivinen tiimi tekee rekrytointia ja henkilöstöhallintoa hyvin innovatiivisella ja motivoivalla tavalla.

”Olemme äärimmäisen otettuja saamastamme tunnustuksesta. Palveluyhtiönä tämä lämmittää suuresti ja kannustaa meitä jatkossakin tekemään hyvää työtä. Palkinto on kiitos koko meidän rohkealle, osaavalle ja ammattitaitoiselle työyhteisölle. Suurkiitos myös kaikille asiakkaillemme luottamuksesta”, kiittelee Notarecin perustaja Sofia Järnström.

”Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät, kun ihmiset ovat onnellisia. Onni työssä syntyy siitä, että saa tehdä mielenkiintoisia töitä hyvässä ja hyvin johdetussa työyhteisössä, jossa ihmisistä pidetään hyvää huolta, jossa saa kasvaa ja kehittyä sekä jossa voi kokea yhdessä tekevänsä jotain merkityksellistä”, kommentoi yrittäjä ja Notarec Oy:n toimitusjohtaja Sofia Järnström.

 

Vuosittaiset yrittäjäpalkinnot myöntää Business Oulu -liikelaitoksen johtokunta. Vuodelta 2023 johtokunta päätti myöntää vuoden startup-yrityksen palkinnon Notarec Oy:lle, vuoden vientiyrityksen palkinnon Aikolon Oy:lle ja Stiiknafuulia-palkinnon Haurun Jäteauto Oy:lle. Palkintoraadin puheenjohtajana toimi liikelaitoksen johtaja Juha Ala-Mursula. Kaupunginjohtajan ja palkittujen yritysten edustajien lisäksi palkitsemistilaisuudessa oli paikalla kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Husso sekä BusinessOulun ja liikelaitoksen johtokunnan edustajia.

 

Lue lisää